Skip to main content

COMUNICAT. Lost Frenquencies, JP Cooper si Tom Odell sunt primii artişti anunţaţi la festivităţile de închidere ale Campionatului Mondial de Esports – Digital Throne

 
COMUNICAT. Lost Frenquencies, JP Cooper si Tom Odell sunt primii artişti anunţaţi la festivităţile de închidere ale Campionatului Mondial de Esports – Digital Throne

COMUNICAT. Digital Throne, festivalul de 10 zile ce transformă Iaşiul în capitala globală a sportului digital, artei, educaţiei şi divertismentului, va avea loc între 24 august şi 3 septembrie şi va găzdui, printre multe alte evenimente conexe, finalele Campionatului Mondial de Eports şi festivalul Comic Con.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În cadrul festivităţii de închidere ce se va desfăşura în zona Palas, în perioada 1-3 septembrie, pe scena Digital Throne vor urca Lost Frequencies, JP Cooper şi Tom Odell.

Felix De Laet, cunoscut ca Lost Frequencies, este un DJ şi producător belgian. În 2014, la începutul carierei sale, a lansat piesa ”Are You With Me” ce a ajuns pe locul 1 în 18 ţări şi l-a ajutat pe acesta să devină primul artist belgian ce a atins vreodată primul loc în topurile muzicale din Marea Britanie.

De-a lungul carierei, acesta a remixat melodii cunoscute ale unor artişti precum Justin Bieber, Miley Cyrus, Major Lazer. Conform Spotify, Lost Frequencies are peste 24 de milioane de ascultători lunari.

VIDEO. Lost Frequencies

Cântăreţul şi compozitorul englez Tom Odell este unul din cei mai importanţi artişti britanici contemporani.

La 10 ani după ce cântăreţul britanic a obţinut succes cu hitul său "Another Love", melodia sa a reintrat în topuri în Europa şi Marea Britanie, reprezentând un simbol al celor care protestează paşnic pentru pace.

VIDEO. Tom Odell

JP Cooper, pe numele său complet John Paul Cooper, este un cântăreţ şi compozitor englez în vârstă de 39 de ani, cunoscut pentru colaborarea pe piesa ”Perfect Strangers” alături de Jonas Blue în 2016.

VIDEO. JP Cooper

Alături de ei, pe scena Digital Throne vor urca şi unii dintre cei mai iubiţi artişti români, precum Delia, The Motans, Connect-R & Johny Romano şi Deliric x Silent Strike.

Nume noi din line-up-ul Digital Throne vor fi anunţate în curând.

GALERIE FOTO

Comic Con în cadrul Digital Throne

Digital Throne va aduce la Iaşi Comic Con, eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, animaţiilor, jocurilor video, şi serialelor TV. La Comic Con vor fi prezenţi artişti şi actori cunoscuţi din filme şi pop culture.

Şi-au anunţat participarea la Comic Con Iaşi Henry Ian Cusick, unul dintre cei mai prolifici actori de la Hollywood, cunoscut pentru rolul lui Desmond din Lost, Marcus Kane din The 100 sau Stephen Finch din Scandal şi Sebastian Roche, cunoscut pentru rolul îngerului Balthazar din serialul fenomen Supernatural.

Lor li se alătură Luka Peroš, ce l-a jucat pe Marseille în serialul-fenomen La Casa de Papel, Naomi Grossman, cunoscută pentru rolul personajului Pepper din antologia horror American Horror Story şi Nikola Djuricko l-a jucat pe Yuri Ismaylov în cel de-al patrulea sezon Stranger Things.

Fanii vor avea şansa de a-şi cunoaşte actorii favoriţi, de a se fotografia individual cu ei, de a obţine autograful lor personalizat şi de a purta discuţii live în cadrul panel-urilor de Q&A, de unde pot afla şi amănunte neştiute de pe platourile de filmare.

Finalele Campionatului Mondial de Esports

Digital Throne găzduieşte cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Esports. Competiţia, organizată de Federaţia Internaţională de Esports, va reuni cei mai mulţi jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume.

Peste 700 de jucători din 120 de ţări se vor înfrunta la şase dintre jocurile competitive de top ale momentului  - Counter Strike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends şi PUBG Mobile.

Valoarea premiilor puse la bătaie este de 500.000 dolari, cel mai mare prize pool pe care un Campionat Mondial l-a avut vreodată.

Premiile vor fi adjudecate în urma celor aproape 500 de meciuri pe care turneul final de la Iaşi le va găzdui timp de o săptămână.

Bilete şi acces

Preţul abonamentelor la festivitatea de închidere a Digital Throne (1-3 septembrie) este următorul: până pe data de 20 iulie, preţul abonamentului pentru cele 3 zile este de 150 Lei. Până în ziua evenimentului acesta va fi de 220 Lei. Abonamentul achiziţionat direct la festival va avea un preţ de 250 Lei.

Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro şi entertix.ro.

Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.digitalthroneiasi.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus