Skip to main content

COMUNICAT. Multi le ignora, insa iata de ce sunt atat de utile manusile de sala!

 
COMUNICAT. Multi le ignora, insa iata de ce sunt atat de utile manusile de sala!

COMUNICAT. Modul in care arati are legatura cu multe aspecte ale vietii, iar antrenamentele fizice reprezinta cea mai buna metoda de a scapa de kilogramele nedorite si de a pune masa musculara. Totusi, probabil ai observat pana acum faptul ca ridicarea de greutati nu este o sarcina atat de simpla.

Publicitate

Adesea, aparatele fitness cauzeaza suprasolicitari la nivelul incheieturilor si lasa urme. Prin urmare, ai nevoie de un echipament de protectie. Iata de ce sa achizitonezi manusi sala si cum sa le alegi pe cele mai bune!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De ce manusile sunt esentiale in timpul unui antrenament?

Prizele cu gantere si alte miscari asemanatoare pot conduce rapid la situatii neplacute si la accidentari. Spre exemplu, in unele cazuri, s-ar putea ca o greutate sa alunece din mana si sa-ti ajunga pe picior. In plus, durerea rezulta intr-o ingrosare a pielii.

Procesul are loc ca un raspuns de aparare, din pricina presiunii care este exercitata in aceeasi zona. Pe de alta parte, manusile ajuta palma sa nu mai intre in contact cu metalul in mod direct, oferind protectie fata de acesta.

Pretul de achizitie pentru acestea difera in functie de fiecare producator. Materialele utiilizate sunt importante, deoarece au legatura cu calitatea. Desi poti achizitiona un set de manusi de sala cu 20 lei, nu te poti astepta la durabilitate foarte mare. Asadar, cel mai bine ar fi sa te orientezi spre perechi mai scumpe, formate din piele si alte elemente asemanatoare.

Care sunt cele mai bune manusi de sala?

Manusile dintr-un set FRESO acopera mainile complet, existand un panou din panza pe degetul mare. Acesta iti permite sa te stergi pe frunte in timpul fiecarei sedinte, fara sa apara iritatii.

Tratamentul antiderapant pentru palma asigura un nivel de confort sporit, materialul fiind unul solid. De asemenea, cureaua cu velcro de pe incheietura are rolul de ajustare. Produsul costa 89 lei, fiind disponibil la oferta.

Un alt set de manusi de sala cu design atractiv este Taladaro. Datorita formei ergonomice, manusile se adapteaza la dimensiunea mainii, fiind in acelasi timp elastice. Cusaturile duble din parti asigura o utilizare intensa, existand o bucla prin care le poti da jos mai usor. In componenta acestui set exista nailon, poliuretan si elastan. Pretul de achizitie este de doar 99 RON.

Cum sa intretii manusile?

Daca te antrenezi de 4-5 ori pe saptamana, sunt sanse mari ca transpiratia de la nivelul palmelor sa intre in tesatura si sa apara un miros neplacut. Din acelasi motiv, este important sa igienizezi manusile la cel mult 7 zile.

Acestea se spala cu detergent sau le poti pune intr-o solutie formata din apa, arbore de ceai si ulei de lavanda. Proprietatile aceluiasi amestec sunt atat antibacteriene, cat si antiseptice. Lasa manusile in solutie timp de 30 de minute, apoi spala-le manual.

Cumpara mai multe perechi si poarta-le in zile diferite, deoarece asa le vei prelungi durata de viata. Daca vrei un set confortabil de manusi de sala, incearca modelul Harjot. Acestea sunt alcatuite dintr-un material tip plasa in partea superioara si lasa pielea sa respire. Pe langa asta, au dimensiunile mai lungi la nivelul incheieturilor. Alege-ti setul dorit dintr-un magazin online si dispui de puncte de fidelitate la fiecare achizitie!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus