Skip to main content

COMUNICAT. Materiale de construcţii pentru amenajarea curţii şi grădinii

 
Foto. elis.ro
Foto. elis.ro

COMUNICAT. Amenajarea curţii şi grădinii reprezintă o adevărată artă, în care se combină rigoarea inginerească şi creativitatea arhitectonică, însoţită de farmecul subtil al peisagisticii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Urmând sfatul specialiştilor cu peste 30 de ani experienţă în domeniu, vă prezentăm cele mai populare materiale de construcţii, pentru spaţii exterioare frumoase, stilate şi rezistente în timp:

Piatră cubică naturala pentru pavaje cu stil

Pavelele din piatră reprezintă produse versatile, realizate din materiale de construcţii ce asigură atât durabilitatea pe care o are piatra naturală, cât şi funcţionalitatea caracteristică pavelelor din beton.  Sunt realizate din andezit , bazalt sau alte tipuri de roci şi sunt tăiate în cuburi cu laturi aproximativ egale.

Pe lângă rezistenţa foarte mare, trebuie spus că şi arată foarte bine, având culori diverse, de la gri-verzui deschis şi până la negru închis, ceea ce le recomandă pentru toate stilurile de amenajare a grădinii: clasic, rustic, tradişional, modern, minimalist şa.,. 

Beton vibropresat pentru amenajari complexe

Printre cele mai populare materiale de construcţii pentru alei şi amenajări exterioare în curţi şi grădini se află prefabricatele din beton vibropresat.

Pavelele vibropresate sunt produse în urma compactării betonului prin îndesare şi vibrare, operaţiuni industriale realizate în cadrul unor procese tehnologice automatizate. Astfel se obţin pavele de o densitate superioară şi cu o rezistenţă mult mai mare, de aceea sunt folosite în spaţii deschise, pentru că rezistă excelent la temperaturi extreme, fenomene repetate de îngheţ şi dezgheţ ş.a.

Procedeul de realizare permite colorarea pavelelor într-o gamă largă de nuanţe şi imprimarea celor mai diverse texturi, de aceea gama de pavele şi dale din beton vibropresat este utilizată în combinaţii originale şi amenajări spectaculoase, care transformă o curte mică sau o grădină obişnuită în spaţii unice, impresionante. 

Cu ajutorul elementelor antichizate, cu forma de caramida, se pot crea accesorii pline de imaginaţie, care aduc un plus de design grădinii şi terasei. De exemplu, pot fi realizate jardiniere, ziduri mici pentru delimitarea straturilor de flori, chiar un cuptor pentru bucătăria de vară poate fi construit în întregime din piese tip cărămidă, versatile şi uşor de asamblat.

Beton pentru pavaje şi alei rezistente

Poate fi utilizat în orice tip de amenajări, de la amestecul făcut pe loc, cu pietriş, ciment şi apă amestecat cu lopata, până la betonierele de mare tonaj. Necesită multă atenţie în ceea ce priveşte alegerea materialelor, amestecul, aplicarea şi aşteptarea până se usucă temeinic.

Este unul dintre cele mai flexibile materiale, poate fi pregătit în şantier sau turnat în forma dorită, întărit şi transportat la destinaţie. Odată ce i-a fost întărită rezistenţa, betonul armat susţinut de tijele de oţel încorporate chiar în timpul turnării devine o alegere bună pentru pentru curţi, alei de garaje, fundaţii, terase şi alte amenajări exterioare cu trafic intens.

Cărămidă pentru amenajări peisagistice clasice

Printre cele mai vechi materiale de construcţii, cărămida este în continuare utilizată la amenajări de curţi şi grădini, pentru că oferă un aspect clasic, are culori plăcute şi asigură rezistenţa necesară, fie că este folosită la garduri decorative sau mobilier de grădină.

Alegeţi ceea ce vă este necesar dintre aceste sugestii de materiale de construcţii pentru amenajarea curţii şi grădinii, ca să vă bucuraţi de un ambient plăcut şi relaxant, în cele mai bune condiţii de siguranţă şi confort.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus