Skip to main content

COMUNICAT. Mindshare a fost desemnată cea mai creativă agenţie de media din lume la Cannes 2023

 
COMUNICAT. Mindshare a fost desemnată cea mai creativă agenţie de media din lume la Cannes 2023

COMUNICAT.. Mindshare primeşte această semnificativă recunoaştere pentru a doua oară în ultimii 4 ani, iar de data aceasta Grand Prix-ul a fost câştigat pentru campania #TurnYourBack – o campanie dezvoltată pentru DOVE, de echipele integrate Ogilvy, DAVID şi Mindshare.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Campania #TurnYourBack a câştigat, de asemenea, şi un Gold Media Lion, în categoria Consumer Goods. În cadrul aceleiaşi competiţii, Mindshare a mai primit două premii Silver Lion − unul pentru campania #StandUpToJewishHate – Blue Square, dezvoltată pentru Fundaţia pentru Combaterea Anti-Semitismului (FCAS) alături de Wunderman Thomson, iar al doilea pentru campania FitChix (împreună cu VML&YR).

De asemenea, juriul a acordat şi un Bronze Lion pentru Data & Analytics în cadrul campaniei Thumbstopping Beauty Biases, făcută pentru Dove.

Adam Gerhart, CEO-ul Global Mindshare, a declarat: “Acest premiu este dovada energiei şi empatiei pe care toţi colegii din Mindshare le pun, zi de zi, în slujba obiectivului nostru de a genera Good Growth. De aceea, acest premiu aparţine, de fapt, fiecăruia dintre membrii echipei noastre, partenerilor şi clienţilor noştri”.

Pe piaţa locală, Mindshare este o agenţie de media de top, care oferă clienţilor servicii de consultanţă şi strategie media, planificare şi media buying pentru toate mediile (TV, Online, Print, Radio, Out of Home media).  Echipa Mindshare este alături de clienţii săi prin servicii şi expertiză de comunicare la cel mai înalt nivel, precum şi consultanţă cu privire la tendinţele actuale şi noile comportamente ale consumatorilor, pentru a face faţă cât mai bine provocărilor din contextul de business.

Fundamentul filosofiei Mindshare, atât la nivel global cât şi local, este de a accelera Good Growth, în această epocă a transformărilor radicale în peisajul media. Soluţiile pe care le dezvoltăm şi serviciile noastre sunt gândite în aşa fel încât să aibă un impact pozitiv atât pentru consumatori, dar şi să accelereze creşterea business-ului clienţilor noştri.

Punctul forte al Mindshare îl reprezintă reţeaua globală, atât prin dimensiuni şi răspândire, cu peste 10,000 de profesionişti în 86 de ţări, dar mai ales prin cunoştinţele lor şi prin modul în care aceştia comunică între ei şi acţionează ca o adevărată echipă integrată. Valorile Mindshare sunt Energie, Empatie şi Impact.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus