Skip to main content

COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie

 
COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie

Eşti pregătit să încerci noi experienţe Pop Culture?

Publicitate

Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie, a ieşit de la tipar, fiind tipărită în 180 de pagini, cu subiecte în exclusivitate din muzică, artă, film,  food&drink, lifestyle, fashion, design şi arhitectură.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Deoarece pe 19 noiembrie este Ziua Internaţională a Bărbatului am întrebat românii care sunt cei mai de succes bărbaţi din România?

Pentru unii un bărbat adevărat este o persoană dură, puternică, curajoasă, în timp ce în viziunea altora un bărbat adevărat este acela căruia nu-i e frică să se arate vulnerabil, care recunoaşte că nu le ştie pe toate, dar e dispus şi deschis să înveţe şi să accepte că lumea este un loc plin de diversitate. Succesul se poate măsura în bani, averi şi popularitate, dar şi în înţelepciune, fericire şi admiraţia celor din jur.

Vezi rezultatele sondajului în revista Zile şi Nopţi, editia de noiembrie sau online pe  www.barbatidesucces.ro

“Bărbaţi De Succes” este o campanie Rock FM, Zile şi Nopţi şi NIVEA MEN.

https://issuu.com/zilesinopti/docs/zn_bucuresti_noiembrie_2021_web

Din cuprinsul revistei Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie, vă recomandăm:

POP-UP STORiEs: GUCCI, 100 de ani de istorie.

Gucci este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume, ajungând în anul 2021 la o valoare de aproximativ 15.6 miliarde de dolari.

Povestea sa începe în anul 1897, cu italianul Guccio Gucci, care pe vremea aceea lucra ca spălător de vase şi portar la faimosul hotel Savoy din Londra.

Conform legendei, fondatorul a fost atât de inspirat de valizele de lux purtate de aristocraţii cazaţi la hotel, încât după ce s-a întors în Italia a decis să se angajeze la magazinul de bagaje Franzi pentru a învăţa cum sunt făcute, urmând să-şi pornească propria afacere prin care să ofere consumatorului sentimentul de lux asociat pe atunci cu averile de familie şi cu obiceiurile celor foarte bogaţi, cum ar fi echitaţia (de unde vine şi faimosul simbol „Horsebit”, reprezentativ astăzi pentru brand). Gucci a luat naştere în 1921, când Guccio a deschis primul magazin în Florenţa, unde comercializa produse din piele (valize de lux, genţi şi accesorii pentru călărie).

Tot la POP-UP STORiEs vorbim despre moda în cinematografie: Poveştile de viaţă a celor mai renumiţi creatori de modă.

Ţi-am pregătit o listă cu filme şi seriale biografice care ne transpun direct în atelierele unor renumiţi designeri de modă, în culisele celor mai impresionante prezentări fashion, făcându-ne cunoştinţă cu geniile creatoare care şi-au construit un imperiu.  Fie că vorbim despre viaţa lui Saint Laurent, primii paşi ai lui Chanel într-o croitorie sau asasinarea lui Gucci, aceste poveşti ar trebui să te inspire, motiveze sau măcar să te distreze.

La capitolul #MUZICĂ, Delia Mitrache, redactor Zile şi Nopţi, a stat de vorbă cu MISCHA BLANOS, artistul care conectează două lumi muzicale îndepărtate.

Mischa Blanos este un artist neconvenţional, un muzician care se distinge prin eclectismul paletei sonore pe care ne-o propune prin compoziţiile sale, acestea fiind un hibrid între două genuri aparent opuse, clasic şi electronic.

Alex Muşat, redactor Zile şi Nopţi ne reaminteşte că au trecut 30 de ani fără FREDDIE MERCURY.Faceţi ce vreţi cu mine, dar să nu mă faceţi vreodată plictisitor!”, îi declara Freddie Mercury managerului Queen, Jim Beach, cu doar câteva ore înaintea trecerii în nefiinţă.

Un autentic lover of life & singer of songs, Mercury trăieşte atât prin creaţiile originale, cât şi prin nenumăraţii interpreţi şi grupuri muzicale ce continuă să îi poarte influenţa. Până la urma urmei, aşa cum i-a fost mereu dorinţa, showul va trebui să continue…

Ioan Big, publisher Zile şi Nopţi a stat de vorbă cu RĂZVAN MAZILU despre cel mai nou #MUSICAL pus în scenă de renumitul coregraf la teatrul Odeon din Bucureşti. După un îndelung proces de gestaţie sincopat de restricţii şi crize de tot felul, Cabaret, a avut în sfârşit premiera în această toamnă.

Curiozitatea noastră de a vedea cum (se) oglindeşte RĂZVAN MAZILU în noul său Cabaret a fost naturală, dată fiind constanta şi consistenta relaţie a artistului cu această formă de expresie.

La #ARTĂ CONTEMPORANĂ, Delia Mitrache a stat de vorbă cu DANIEL RĂDULESCU,  sculptorul care transpune volumetric propriile trăiri.

Daniel Rădulescu este un artist complex şi complet, fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti români ai momentului. Transmite prin intermediul oţelului ceea ce gândeşte, simte şi trăieşte. Lucrează fără matriţă sau formă, asemenea unei imprimante 3D umane.

Luna aceasta va fi unul dintre artiştii care reprezintă România la Expo Dubai

2020, una dintre cele mai grandioase expoziţii din istorie.

La #ARTIŞTI URBANI, Gruia Dragomir, redactor Zile şi Nopţi ni-l prezintă pe RECIS: „Nu street art-ul, ci graffiti-ul mi-a schimbat viaţa”.

Recis are 33 de ani, este din Bucureşti, a terminat Facultatea de Arhitectura şi Urbanism Ion Mincu cu diploma in Concept/Graphic şi Product Design, şi este unul dintre artiştii cu numeroase picturi murale nu doar în Bucureşti, dar şi în multe alte oraşe din ţară sau din afară.

A avut mai multe job-uri în trecut, a lucrat în studio-uri de arhitectură / design, a făcut packaging design, grafică digitală, ilustraţii, design de concept/produs. În momentul de faţă se ocupă strict de arta murală şi se declară fericit că a ajuns să se poată susţină exclusiv din asta.

La capitolul #FILM, Teodora Bratu, redactor Zile şi Nopţi ne vorbeşte despre ETERNII, noua generaţie de super-eroi Marvel.

Probabil cea mai aşteptată producţie la final de 2021 vine cu forţe proaspete, o generaţie nouă de super-eroi formată din fiinţe extraterestre, pregătite să salveze Pământul de atacul unor creaturi monstruoase - Eternals, filmul bazat pe benzile desenate ale lui Jack Kirby, este cel de-al 25-lea film din universul Marvel.

Ioan Big, a stat de vorbă cu TOMA CUZIN, cunoscut şi simpatizat de aproape un deceniu de o ţară întreagă ca Firicel din popularul serial de televiziune

Las Fierbinţi.  Pe Toma Cuzin o să-l vedem însă şi în filmul RONDUL DE NOAPTE, comebackul veteranului cineast Iosif Demian, ce are premiera pe 19 noiembrie. Actor al Teatrului Mic din Bucureşti, Cuzin Toma se relevă mai mult ca oricând spectatorului prin această sumă de roluri în filme de dată recentă drept un contributor ‘cu greutate’ în definirea identităţii proiectelor în care este implicat, indiferent de factura sau anvergura partiturii pe care şi-o asumă.

La Capitolul #CULINARiA, Mădălina Santa, chef şi owner al restaurantului Szikra din Sfântu-Gheorghe ne vorbeşte despre Valul 4, Valul ce ne-a luat tot ce aveam mai bun iar Cosmin Dragomir, antropolog culinar ne spune totul despre Urâţenia noastră cea din toate farfuriile.

Horia Ghibuţiu, contributor Zile şi Nopţi, face Dreptate pentru papanaşi! şi ne spune răspicat că papanaşii se fierb, nu se frig iar Ştefan Chiriţescu, publicitar şi marketer se întreabă dacă Numărul de beri dintr-o seară te mai face bărbat?

La rubrica de #TRAVEL, Andreea Petrescu, contributor Zile şi Nopţi ne propune câteva Puburi şi cocktailuri pe care nu ar trebui să le ratezi în Barcelona iar la rubrica de #LIFESTYLE, Alin Gălăţescu, senior editor Zile şi Nopţi ne aduce aminte că NOIEMBRIE este Luna Bărbaţilor în Lumea Femeilor.

Într-un #FASHION editorial, Alin Gălăţescu ne propune Recucerirea / Recuperarea „MICULUI PARIS”.

Creaţii: Atelier Bolero – Anca Balaş / Ketty Nicolescu / Foto: Cristian Paduraru

Model: Maria Tălpeanu / Art Director: Alin Gălăţescu / Locaţie: Centrul Vechi.

La #DESIGN vă prezentăm un interviu cu Andreia Gabriela Popescu, care ne vorbeşte despre bijuteria ca artă sau arta aplicată în bijuterie.

La #ARHITECTURĂ, Ioana Aldea ne povesteşte despre Conexiune între natură şi om – Portal Green Village Sibiel.

Conceput ca un sat primordial, cu funcţiunile bine definite, Green Village este structurat în jurul vetrei, ca punct central al existentei şi al conectării. Vatra, cu funcţiune multiplă de bistro, bibliotecă şi spaţiu de studiu şi Green Work Environment inspiraţional, destinat activităţilor de creaţie, social & business networking, comunicare, ateliere tematice şi binefăcătoare, este un vector pentru dezvoltarea microcomunităţii.

Şi pentru că vorbim de ediţia Zile şi Nopţi din luna noiembrie, luna bărbatului, Doru Şupeală, consultant de marketing, management şi business ne vorbeşte Cu bărbăţie, despre leadership iar Gruia Dragomir ne face o radiografie a bărbaţilor celebri şi în reclame: Mads Mikkelsen & Carlsberg, Lenny Kravitz & Yves Saint Laurent, Brad Pitt  & De’Longhi , Robbie Williams & Pilsner Urquell sau George Clooney & Nespresso.

Încheiem ediţia de noiembrie cu un supliment special, dedicat Cadourilor de Crăciun. Ţi-am recomandat o listă de cadouri speciale, multe produse hand made în România, cadouri pentru toate gusturile şi buzunarele.

 

Răsfoieşte AICI revista Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie, sau caută exemplarul tău gratuit prin oraş!

Zile şi Nopţi este o platformă de experienţe Pop Culture, cu apariţii în print şi online. Revista Zile şi Nopţi ediţia de noiembrie se distribuie gratuit în locaţii atent selecţionate din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa Sibiu şi Oradea.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus