Skip to main content

COMUNICAT. 1000 de metri pătraţi de ziduri devin opere de artă cu rol de purificare a aerului

 
COMUNICAT. 1000 de metri pătraţi de ziduri devin opere de artă cu rol de purificare a aerului

COMUNICAT. Aproape 1.000 de metri pătraţi de ziduri vor fi transformaţi în opere de artă de către tinerii artişti români de la Sweet Damage Crew, în parteneriat cu One Night Gallery, în cadrul campaniei ”Eco Graffiti / Rebels with a Cause”, susţinută de glo.

Publicitate

Picturile murale vor fi realizate într-unele dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei şi vor avea rolul de purificare a aerului. Artiştii vor folosi exclusiv materiale eco: 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, muşchi verde şi lămpi cu încărcare solară. Fiecare pictură murală va avea capacitatea de purificare a circa 4 copaci maturi, cu frunziş des.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rebels with a cause este o iniţiativă amplăce susţine comunitatea artistică din România prin diferite proiecte menite să genereze noi perspective şi sensuri, sub umbrela #breakbinary.

Proiectul Eco Graffiti porneşte de la tema FUN&PURPOSE şi susţine tineri artişti în crearea unor murale de graffiti care reflectă un act distractiv de rebeliune, libertatea de a experimenta, dar şi ceva mai mult: asumarea unui scop pentru binele general, al mediului şi al comunităţii din care facem parte.

Realizarea acestor murale din materiale eco şi naturale reprezintă implicarea asumată de companie în dezvoltarea sustenabilă a comunităţii şi în generarea unor experienţe artistice speciale.

Obiectivul campaniei este crearea unui cadru cât mai viu şi dinamic de expunere a artei în spaţiul public al oraşului şi al comunităţii, prin transformarea spaţiilor gri şi amorţite în experienţe artistice vii şi colorate, apte să redea spaţiul comunităţii şi membrilor ei, nu doar prin culoare şi emoţie artistică, ci şi prin elemente eco şi naturale, un adevărat spaţiu verde menit să contribuie la protejarea mediului şi a calităţii vieţii. Lucrările realizate în cadrul proiectului Eco Graffiti vor fi disponibile pe pagina de Instagram @glo_romania.

”Eco Graffiti înseamnă pasiune pentru artă şi grijă pentru mediu, o călătorie iniţiată de glo pentru a reda oraşul comunităţii, într-un moment în care ne este atât de dor să fim din nou împreună. Iar vopseaua purificatoare folosită pentru realizarea picturilor murale este încă o dovadă că tehnologia ne poate schimba viaţa în bine, reducând riscurile la care ne expunem în fiecare zi”, a declarat Alina Câmpanu, senior manager gloîn cadrul British American Tobacco România.

In proiectul EcoGraffiti participă un grup deartişti creatori de conţinut graffiti, care vor crea într-un stil #breakbinary, îmbinând concepte care pot fi considerate opuse dar împreună formeazăopere de artă, o expoziţie publică de graffiti şi plante, ilustraţii extravagante şi vopsea ecologică, instalaţii grandioase şi aer curat. Practic, 6 teme cu spirit break binary inspiră transformarea spaţiilor publice gri în opere urbane:

1. E Viaţă pe Net
2. Nimeni Celebru
3. Tânăr cu Experienţă
4. Singur cu Tine
5. Filtru Însuţi
6. FOMO să-mi fie dor

Artişti precum Inna, Speak, Cătălin Bordea şi Macanache suţin şi ei iniţiativa Eco Graffiti, menită săînfrumuseţeze oraşul, să susţină industriile creative, să readucă la viaţă locuri din Bucureşti şi, nu în ultimul rând, să ofere un spaţiu de exprimare creativăşi benefică pentru mediu. Ei au revendicat clădiri din Capitală, primele file din saga ”Rebels with a Cause”. Rebeliunea a început pe www.rebelswithacause.ro.

 

FOTO. Opere de artă realizate în Bucureşti

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus