Skip to main content

COMUNICAT. 4 trucuri simple pentru un ten luminos

 
Foto: Freepick.com
Foto: Freepick.com

COMUNICAT. Toată lumea îşi doreşte un ten plin de vitalitate, catifelat, frumos şi de o strălucire plăcută şi naturală. Pielea poate suferi numeroase modificări atât în sezonul cald, dar şi în cel rece. De aceea este foarte important să îi oferi întotdeauna cele mai bune produse şi soluţii!

Publicitate

Consultă informaţiile următoare pentru a afla care sunt cele mai trendy trucuri şi sfaturi ca să te poţi bucura de un ten luminos!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Hidratează-ţi pielea

Produsele cosmetice cu conţinut bogat hidratant sunt ideale pentru ten indiferent de sezon: fie acesta cald sau rece. Pentru o piele cu aspect catifelat şi natural, poţi opta întotdeauna pentru produsele ce hrănesc epiderma. Chiar şi pentru tenul cu tendinţe de îngrăşare sau acneic, un strat uşor şi hidratant va schimba textura pielii în bine de la o zi la alta!

Dacă îţi doreşti un ten care să vibreze de luminozitate, atunci poţi opta chiar pentru cremele iluminatoare, care aplifica stralucirea naturala a pielii, oferindu-ţi un surplus de confort şi senzaţie fresh. Alege produsele cu ingredientele: acid salicilic, acid hialuronic, lecitină, vitamina C, ceramide sau glicerină.

Exfoliază tenul cu încredere

Exfolierea este indicată în rutina ta de îngrijire deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, dar şi a celorlalte impurităţi, lăsând tenul curat şi strălucitor. Celulele moarte formează o peliculă la nivelul superior al pielii care nu permite acesteia să aibă luciul natural pe care ţi-l doreşti.

Cu atât mai mult, poţi folosi un scrub sau o mască potrivită pentru tipul tău de ten o dată sau de două ori pe săptămână pentru ca porii tăi să fie curăţaţi de profunzime. Dacă te confrunţi cu un ten gras sau acneic, vei avea nevoie de o exfoliere frecventă, deoarece căldura favorizează producţia de sebum.

Aplicarea machiajului

Dacă vrei un machiaj uşor de zi, sau chiar unul bogat în pigment pentru evenimentele de seara, însă vrei sa te bucuri de un ten luminos şi natural, atunci alege un fond de ten cu acoperire lejeră spre medie. Foloseşte neapărat un primer pentru ca pielea ta să aibă un aspect uniform şi plăcut o perioadă cât mai mare de timp, poţi chiar să pulverizezi soluţie de fixare a machiajului la final.

Aplicarea iluminatorului

După ce ai trecut de etapele principale: produse de curăţare, bază de machiaj, fond de ten, pudră, fard de ochi, mascara, ruj, etc., este timpul să foloseşti iluminatorul pentru a intensifica frumuseţea chipului tău! Este important să alegi produsul de make-up şi să-l aplici conform tipului tău de ten.

De exemplu, pentru tenul normal poţi alege un highlighter cremă sau compact. Ai noroc deoarece pe astfel de piele, produsul se va întinde frumos şi rapid. Tenul mixt sau gras necesită un iluminator cu textură compactă, pe când cel uscat sau deshidratat, are nevoie de un highlighter cremă sau lichid.

Ai grijă de sănătatea ta

Ca să te bucuri de un ten luminos, este important să nu pierzi din vedere sănătatea ta! Totul porneşte din interior! Astfel, cu precădere în perioada sezonului cald, consumă un minim de 2L de apă în fiecare zi şi alege alimentele sănătoase. Încearcă să elimini din zahăr, gustările fast-food şi sucurile carbogazoase. Dacă ai poftă de o gustare, alege deliciile naturale: mure, căpşuni, pepene, afine, mere, banane şi o gamă extinsă de nuci.

Nu în ultimul rând, sănătatea ta depinde de numărul de ore de odihnă din fiecare seară. Aşa că încearcă să dormi cel puţin 7 ore! Stresul şi anxietatea sunt, de asemenea, factori negativi pentru tine şi tenul tău. Încearcă să elimini din motivele negative din viaţa ta şi bucură-te de fiecare clipă pe care o poţi petrece cu cei dragi! Zâmbetul ajută la păstrarea unui ten luminos!

Tenul luminos denotă naturaleţe, eleganţă, feminitate, dar şi o rutină bună de îngrijire şi de înfrumuseţare. Dacă vrei ca toată lumea să fie invidioasă pe pozele tale din social media şi să primeşti complimente de fiecare dată când te întâlneşti cu prietenii şi familia ta, atunci ia în considerare sfaturile oferite!
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus