Skip to main content

COMUNICAT. Piese vestimentare de baza in orice garderoba

 
COMUNICAT. Piese vestimentare de baza in orice garderoba

COMUNICAT. Ne alcatuim garderoba in functie de preferinte cromatice, de stil si de ceea ce vrem sa transmite prin intermediul aspectului vestimentar. Unele persoane pun accent pe innoirea garderobei in fiecare sezon fiind mereu in pas cu moda, pe cand alte persoane prefera sa aiba un stil unic si personal, combinand mai multe trenduri si adaptandu-le in functie de personalitate.

Publicitate

Insa, indiferent de tipul de stil vestimentar, fie ca vorbim de imbracaminte femei sau fie imbracaminte barbati, exista cateva piese de baza care nu ar trebui sa lipseasca, pe care le poti asorta usor cu aproape orice si care te salveaza in situatii in care esti in pana de idei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

O sa vedem care sunt piesele vestimentare de baza in ceea ce priveste imbracaminte barbati si femei, pe care le poti adauga in garderoba ta.

Camasa alba

Camasa alba nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba indiferent ca vorbim de imbracaminte femei sau imbracaminte barbati. Se poate asorta usor atat la tinute oficiale, cat si la tinute casual, cu o pereche de jeans si accesorii colorate. Alege o camasa alba simpla dintr-un material de calitate si nu vei mai avea probleme atunci cand ai nevoie rapida de o tinuta clasica.

Rochia neagra

In cazul femeilor, the little black dress sau rochia neagra ar trebui sa fie inclusa in orice tip de garderoba. Depinde de stilul tau in ceea ce priveste lungimea rochiei si modelul, insa este indicat sa te indrepti spre linii simple si clasice. Cu o asemenea rochie nu vei da gres la ocazii speciale si oficiale, dar si la iesiri in oras, cand vrei un look impecabil.

Tricou alb

In ceea ce priveste imbracaminte barbati acestia ar trebuie sa includa in garderoba un tricou alb, dintr-un material de bumbac, intr-o croiala simpla. Acest tricou poate sa fie purtat cu un sacou pentru a crea o tinuta smart casual rapida sau cu o pereche de jeans pentru un look modern, tineresc si usor de accesorizat.

Geaca de piele

La categoria de imbracaminte femei sau imbracaminte barbati gasim o serie de modele de geci de piele, piesa de baza in orice garderoba fiind geaca de piele neagra. Este o haina care nu pare a se demoda prea curand si poate fi integrata in diferite tinute, conferind mai multe personalitate look-ului final. Alege un model clasic, dintr-o piele naturala, care sa dureze ani buni la rand si sa te bucuri de ea in ocazii diverse.

Jeansi

Atat in gardoba femeilor cat si in cea a barbatilor nu ar trebui sa lipseasca o pereche de jeansi, clasici, albastri si cat mai simpli. Alege modelul care se potriveste siluetei tale si poarta aceasta pereche de pantaloni in combinatii diverse de la tricoul si camasa alba la topuri sexy sau pulovere de iarna. Este unul dintre cele mai versatile articole vestimentare, usor de purtat si asortat.

Pantofi nude

Alaturi de alte articole de baza din garderoba femeilor se adauga o pereche de pantofi nude. Poate sa fie vorba de balerini, pantofi cu toc sau pantofi casual, ideea este nuanta neutra care se asorteaza la orice tip de tinuta si este mereu o alegere clasica si eleganta.

Indiferent ca vorbim de categoria de imbracaminte femei sau imbracaminte barbati, exista in continuare articole de baza cara intregesc orice garderoba, care te salveaza din situatii critice cand trebuie sa alcatuiesti o tinuta clasica si cu care sa mergi la sigur.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus