Skip to main content

COMUNICAT. Playtika dă startul întâlnirilor live Playtika Tech Evenings, o serie de evenimente dedicate comunităţii de IT&C

 
COMUNICAT. Playtika dă startul întâlnirilor live Playtika Tech Evenings, o serie de evenimente dedicate comunităţii de IT&C

COMUNICAT. Compania Playtika, pionier al pieţei de jocuri de mobil, fiind printre primii care au oferit jocuri gratuite pe reţelele sociale şi la scurt timp, pe platformele mobile, este din ce în ce mai prezentă în România, mizând pe contribuţia sa semnificativă la dezvoltarea unei comunităţi puternice de profesionişti şi entuziaşti tech, mai ales prin întâlniri tematice periodice, organizate sub umbrela Playtika Tech Evenings.

Publicitate

Pe 23 septembrie a avut loc cea mai recentă întâlnire din seria Playtika Tech Evenings, un eveniment dinamic dedicat pasionaţilor de Java, care a reunit programatori cu experienţă şi juniori, tech savvy şi curioşi în a afla care sunt softurile open source folosite în programarea de jocuri şi cum se traduce acest lucru în beneficii pentru industria jocurilor de mobil.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Trei speakeri din cadrul Playtika i-au introdus pe cei prezenţi în lumea cercetării şi dezvoltării şi a industriei soft din cadrul companiei, cu accent pe alternativa Project Loom şi Microservices.

Amram Guttman, VP R&D Playtika, a făcut o prezentare detaliată a companiei, punând accent pe contextul actual al pieţei, în care oamenii resimt o nevoie tot mai mare de relaxare, de detaşare, chiar de escapism, având în vedere stresul generat de pandemie.
Bogdan Pistol, Team Lead în Playtika şi software engineer cu o experienţă de peste 7 ani în ecosistemele Java, a punctat informaţii importante despre microservicii, creând cadrul unei dezbateri despre avantajele şi dezavantajele acestei abordări, în contextul lecţiilor învăţate în anii petrecuţi în Playtika.

Iar Alin Ciungulescu, Java Technical Lead în Playtika, cu o experienţă de peste un deceniu în domeniu, a prezentat Project Loom, punând accent pe felul în care astfel de alternative modifică peisajul din industria jocurilor de mobil.

„Ne-am bucurat de prezenţa fizică a oamenilor, profesionişti şi entuziaşti din domeniu. Ne-am bucurat de prezentări, care au generat întrebări şi răspunsuri pe măsură, precum şi dezbateri. Dar mai ales ne-am bucurat de faptul că am fost din nou împreună. Astfel de întâlniri informale sunt pentru noi o ocazie perfectă de a întări relaţia cu comunitatea de IT&C, de a contribui la dezvoltarea şi profesionalizarea ei continuă şi, mai ales, de a împărtăşi din experienţa şi provocările noastre.

Credem că numai făcând schimb de informaţii generăm o conversaţie, un schimb de idei cu privire la utilizarea limbajelor de programare în dezvoltarea jocurilor pentru mobil, aducând în atenţie noutăţi în materie de tehnologie, cu beneficii pentru toţi cei implicaţi”, a declarat Amram Guttman, VP R&D Playtika.

Prima întâlnire din seria Playtika Tech Evenings a avut loc online, în februarie 2021. Evenimentul a fost dedicat limbajului de scriptare JavaScript şi utilizarea lui în jocuri open-source, invitat fiind Pavlo Diakov, Technical Lead din Playtika Ucraina, demonstrând astfel că Playtika este o companie internaţională în cadrul căreia nu există graniţe.

Echipa Playtika plănuieşte să organizeze astfel de întâlniri tematice în fiecare trimestru al anului viitor, offline, în funcţie de situaţia pandemică şi de regulile în vigoare.

Playtika este un lider al industriei jocurilor de mobil şi unul dintre iniţiatorii operaţiunilor de jocuri live, oferind utilizatorilor experienţe de joc personalizate, zilnice, cu noi evenimente şi caracteristici noi interesante 365 de zile pe an. Playtika are ca obiectiv să devină un lider al industriei jocurilor casual, o provocare în lumea tot mai dinamică a trendurilor şi tehnologiilor folosite în domeniu, care se schimbă cu rapiditate.

GALERIE FOTO. Playtika dă startul întâlnirilor live Playtika Tech Evenings

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus