Skip to main content

COMUNICAT. În ton cu tehnologia: Un nou proiect media pentru oameni la Cluj, Napoca Live!

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

COMUNICAT. Cluj-Napoca rămâne un oraş ancorat în realitatea vremurilor în care trăim, iar investitorii se reinventează pentru a ţine pasul cu digitalizarea. Napoca Live este cel mai nou proiect online destinat oamenilor prin faptul că informează în timp real şi transmite ştirile momentului, iar în cadrul emisiunilor tratează subiecte de interes pentru întreaga comunitate, atât la nivel local, cât şi naţional.

Publicitate

Napoca Live este cel mai nou spaţiu digital din Cluj-Napoca care livrează ascultătorilor şi cititorilor informaţii în timp real prin intermediul unei redacţii profesioniste. Proiectele editoriale promovate în cadrul Napoca Live au în vizor subiecte de interes pentru publicul larg, reuşind astfel să marcheze un trend constant ascendent în ceea ce priveşte traficul în online.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Emisiuni precum Real Estate Agenda, România 4.0, Frumuseţe la minut, Despre sănătatea ochilor sau Profesionist în contabilitate se remarcă în nişa proprie datorită informaţiilor de calitate livrate, dar şi a invitaţilor specialişti în domeniu care ating temele momentului.

Printre invitaţii moderatorilor Napoca Live se numără reprezentanţi din administraţia locală, din instituţiile publice, dar şi antreprenori, artişti şi oameni care pot să transmită informaţii valoroase pentru întreaga comunitate.

" NapocaLive este un proiect inedit pe care l-am gândit în cel mai mic detaliu împreună cu o echipă de profesionişti şi pe care, iată, am reuşit să îl lansăm in aceasta primavara la  Cluj. Muncim pentru a oferi publicului nostru o gamă cât mai variată de informaţii şi pentru a ne reinventa permanent în această lume digitalizată în care trăim.

Avem în spate ani de experienţă, mă refer aici la managementul Radio NapocaFM şi a altor proiecte media şi, desigur, invatam zilnic si ne adaptam noutatilor si cerintelor pietei", declara Cristina Szasz Project Manager  Napoca Live.

Noul proiect media lansat la Cluj a fost primit cu interes de public, iar acest lucru se reflectă în impactul avut în mediul online. Cifrele sunt în continuă creştere, impactul in online si social media depăşind 500.000 de vizitatori inca din primele luni de la lansare.

Napoca Live înglobează şi ascultătorii Radio NapocaFM - post radio local cu tradiţie din Cluj-Napoca,  atât în eter, cât şi în online.

Toate programele Napoca Live sunt difuzate şi la radio pe frecvenţa 102,2 FM în cadrul talkshow-urilor şi a emisiunilor dedicate, ceea ce duce la comasarea unui public clasic cu publicul de new media care devine tot mai vast şi mai interesat de informaţii de primă mână în noua epoca digitala.

Napoca Live poate fi accesat online pe https://napocalive.ro/, iar pentru a fi la curent cu toate noutăţile - accesează pagina de Facebook Napoca Live.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus