Skip to main content

COMUNICAT. A apărut ediţia digitală PROSPORT EURO 2020! Nu rata super-interviurile cu Daniel Pancu şi Ciprian Marica, super-poveştile cu Marius Mitran şi Decebal Rădulescu şi informaţiile complete despre meciurile din România!

 
COMUNICAT. A apărut ediţia digitală PROSPORT EURO 2020! Nu rata super-interviurile cu Daniel Pancu şi Ciprian Marica, super-poveştile cu Marius Mitran şi Decebal Rădulescu şi informaţiile complete despre meciurile din România!

COMUNICAT. PROSPORT a lansat, în parteneriat cu SUPERBET, ediţia digitală „PROSPORT EURO 2020”, dedicată super-cititorilor care iubesc fotbalul şi care în această perioadă sunt conectaţi la super-meciurile competiţiei.

Publicitate

Ediţia specială cuprinde 46 de pagini, full color, într-un design modern şi poate fi accesată, GRATUIT, printr-un singur click AICI!
De ce te invităm să o citeşti? Ai super-interviuri cu Daniel Pancu şi Ciprian Marica, super-poveşti cu Marius Mitran şi Decebal Rădulescu şi alte super-articole.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ghidul complet destinat celor care merg la meciurile de la Bucureşti şi programul transmisiunilor TV pentru cei care aleg confortul de acasă se regăsesc în ediţia digitală.

Nu le rata pentru că PROSPORT EURO 2020 E SUPER!

Despre ProSport.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997 şi este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat şi site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reuşit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic. Site-ul prosport.ro şi-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele şi anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacţie.

Primul care obţine informaţia are atu-ul principal în acapararea cititorilor şi la acest capitol de cele mai multe ori site-ul prosport.ro a furnizat primul ştirile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate şi mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România şi uneori pentru presa internaţională.

ProSport face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus