Skip to main content

COMUNICAT. Nu mai e mult! Rezerva-ti acum Revelionul in Egipt: in Hurghada sau Sharm el Sheikh!

 
COMUNICAT. Nu mai e mult! Rezerva-ti acum Revelionul in Egipt: in Hurghada sau Sharm el Sheikh!

COMUNICAT. In timp ce Craciunul reprezinta o sarbatoare a familiei, care se cuvine sarbatorita in cel mai traditional stil posibil, Anul Nou este sarbatoarea de iarna care deschide posibilitati de aventura si distractie pe meleaguri exotice.

Publicitate

Un Revelion in Egipt, in tara Sfinxului si a Marii Piramide, dar si a statiunilor de lux la preturi accesibile, reprezinta una dintre cele mai bune variante pentru inceputul anului 2022.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pe tarmurile Marii Rosii, temperaturile sunt mereu placute, chiar si in lunile de iarna, in care acasa domnesc gerul si crivatul. Atat in Hurghada, cat si in Sharm el Sheikh, te vei putea bucura de o vreme de vara si vei putea sa te relaxezi pe un sezlong, la soare, inca din prima zi a noului an!

Revelion Egipt pe coasta africana: Hurghada

Hurghada a fost, pana in urma cu cateva decenii, un simplu sat de pescari pe tarmurile Marii Rosii. Astazi, a devenit una dintre cele mai cunoscute statiuni din lume, iar aeroportul este al doilea ca marime din tara, dupa cel din capitala Cairo.

Cele peste 200 de hoteluri existente se intrec in oferte deosebite, pe placul fiecarei categorii de turisti. Poti sa te bucuri in tihna de plaja si de savoarea mancarurilor orientale sau poti, de asemenea, sa alegi o vacanta activa, cu scufundari, sporturi acvatice si multe excursii.

Petrecerile din noaptea dintre ani sunt fastuoase, astfel ca un Revelion in Egipt se va transforma, fara indoiala, intr-o amintire de neuitat, pentru intreaga viata!

Apoi, vei putea sa vizitezi vestigiile istorice ale uneia dintre cele mai vechi civilizatii de pe planeta. Sfinxul asteapta rabdator de aproape cinci milenii, la poalele Marii Piramide, iar Muzeul din Cairo sau templele din Luxor si Karnak, precum si mormintele din Valea Regilor ofera tot atatea experiente impresionante.

Revelion in Egipt pe tarmul asiatic: Sharm el Sheikh

Pe tarmul de est al Marii Rosii, in partea de sud a peninsulei Sinai, se afla Sharm el Sheikh, un alt paradis care atrage, indiferent de anotimp, zeci si sute de mii de turisti din lumea intreaga.

Ce ai spune daca ai gasi, la inceput de an, lampa lui Aladin, locuita de un duh magic gata sa iti indeplineasca orice dorinta? Dar daca ai avea ocazia sa stai confortabil pe un covor zburator? Iti vei aminti de toate aceste obiecte de poveste daca faci o vizita in bazarul din Orasul vechi, care pare desprins direct din "O mie si una de nopti".

In timp ce te plimbi printre cafenele, terase si magazine cu tot felul de minunatii, aproape ca te astepti sa ii vezi oricand pe Sindbad Marinarul sau pe Ali-Baba. Chiar daca ei nu vor aparea, spectacolele organizate aici cu ocazia Anului Nou te vor face sa te distrezi si sa te bucuri asemenea unui copil.

In plus, din Sharm el Sheikh se pot organiza excursii in mai multe locuri din Peninsula Sinai, precum Parcul National Ras Mohammed, cu locatii pentru scufundari si snorkeling, dar si cu un lac cu o concentratie de sare chiar mai mare decat cea din apa marii.

Tot in Sinai se afla si una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume, Sfanta Ecaterina, de la care vine inclusiv numele manastirii Sinaia, din Romania, ridicata la 1695 de boierul Mihai Cantacuzino.

Alege un Revelion Egipt si vei avea parte de un inceput de an fermecat, de experiente interesante si de mult rasfat, sub Soarele cald al Orientului Apropiat!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus