Skip to main content

COMUNICAT. Sateliţii SES: peste 8.000 de canale în peste 369 de milioane de gospodării cu servicii TV din întreaga lume

 
COMUNICAT. Sateliţii SES: peste 8.000 de canale în peste 369 de milioane de gospodării cu servicii TV din întreaga lume

COMUNICAT. SES prezintă datele studiului său anual, Satellite Monitor, prin care analizează nivelul de acoperire a televiziunii prin satelit într-o serie de regiuni globale.

Publicitate

Liderul global al soluţiilor de conectivitate pentru conţinut video în industria media, SES, a ajuns să transmită în prezent peste 8.000 de canale în peste 369 de milioane de gospodării cu servicii TV din întreaga lume (în creştere cu 3 milioane faţă de anul anterior), conform datelor publicate în cel mai recent studiu al său, Satellite Monitor.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Acoperirea SES pe regiuni geografice, conform studiului Satellite Monitor 2022:

Piaţa

Gospodării cu servicii TV (milioane)

Africa

49,5

Asia-Pacific

33,1

America Latină

44

Orientul Mijlociu

13,4

America de Nord

53,2

Europa

175,8

                                                                                                  

Alte informaţii cheie prezentate în studiul Satellite Monitor:

  • În timp ce VOD (Video on Demand) continuă să atragă o audienţă mai mare, serviciile de televiziune Free to Air  sunt în creştere la nivel global.
  • Pe măsură ce conexiunea prin fibră optică se extinde la nivel global, serviciile IPTV continuă să crească, luând o parte din cota televiziunii tradiţionale prin cablu.
  • În Africa, televiziunea prin satelit contribuie la o creştere a numărului de gospodării cu servicii TV direct-to-home (DTH), fiind o metodă uşor scalabilă şi rentabilă de recepţie TV. În Etiopia, de exemplu, SES a ajuns la o acoperire de 90% în gospodăriile cu servicii TV, prin partenerul său Ethiosat.

 Norbert Hölzle, Head of Media la SES:

"De ani de zile colectăm date şi informaţii valoroase prin studiul nostru anual de piaţă, Satellite Monitor, privind acoperirea şi dinamica pieţei de distribuţie video şi tendinţele de consum.

Credem că acestea îi pot ajuta pe clienţii noştri să ia decizii de afaceri informate cu privire la cel mai bun mod de a livra conţinut unui public larg, în cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor."

Ajuns în al 29-lea an, studiul Satellite Monitor al SES este un sondaj cheie de referinţă în industrie, realizat de institute de top de cercetare de piaţă pentru a analiza dinamica pieţei (recepţie TV, rezoluţie, dispozitive etc.), acoperirea (în funcţie de ţară, poziţia orbitală şi modul de recepţie) şi demografia socială.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus