Skip to main content

COMUNICAT. SES lansează prima platformă de distribuţie prin satelit dedicată conţinutului sportiv şi evenimentelor

 
COMUNICAT. SES lansează prima platformă de distribuţie prin satelit dedicată conţinutului sportiv şi evenimentelor

SES, liderul în soluţii globale de conectivitate pentru conţinut, anunţă lansarea unei platforme premium prin satelit pentru distribuţia de conţinut sportiv şi evenimente.

Publicitate

Baza de clienţi a companiei pentru sporturi şi evenimente live este în continuă creştere, iar noua platformă le va permite agregarea şi distribuţia acestui tip de conţinut în Europa şi regiunea MENA (Africa de Nord & Orientul Mijlociu).

Noua platformă de distribuţie oferă o acoperire solidă în fascicul extins şi utilizează cea mai recentă modulare DVBS2x, oferind deţinătorilor de drepturi media şi utilizatorilor autorizaţi ai fluxului video un randament înalt, eficienţă sporită a reţelei, flexibilitate şi securitate.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Platforma va sprijini diverşi clienţi, inclusiv radiodifuzori, ligi sportive profesioniste, asociaţii sportive naţionale şi internaţionale şi deţinătorii de drepturi sportive care transmit evenimente sportive majore care au loc la nivel global, inclusiv sporturi de iarnă şi sporturi cu motor care se derulează până la finalul anului acesta.

Unul dintre primii clienţi SES care va utiliza capabilităţile noii platforme pentru transmiterea de sporturi cu motor în regiunea EMEA este WRC Promoter, compania responsabilă de drepturile competiţiilor FIA World Rally Championship şi FIA European Rally Championship.

Florian Ruth, Senior Director Content and Communication, WRC Promoter:

„Pe măsură ce numărul evenimentelor noastre creşte, ne bucurăm să extindem parteneriatul cu SES pentru distribuţia de conţinut prin satelit şi să folosim noua platformă SES pentru distribuţia europeană şi MENA. Am avut o relaţie fructuoasă în ultimii cinci ani, SES oferind un SLA de încredere şi la nivel înalt, iar conţinutul nostru video a ajuns la fanii sporturilor cu motor din regiune.”

„Odată cu revirimentul sportului şi evenimentelor după cei doi ani de pandemie, trebuie să ne asigurăm că partenerii noştri sunt capabili să distribuie conţinut sportiv către fani într-un mod fiabil şi la cea mai înaltă calitate a imaginii”, a adăugat Michele Gosetti, Head of Sales, Sports & Events la SES.

„Este pentru prima dată când SES lansează o platformă dedicată conţinutului sportiv şi evenimentelor în Europa şi regiunea MENA, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru faţă de clienţii şi partenerii pe care îi avem în aceste zone. Aceasta platformă, alături de întreaga noastră flotă geostaţionară, infrastructură de fibră şi IP, ne vor permite să ajungem la cea mai vastă audienţă.”

Lider în sport şi evenimente, SES difuzează peste 700 de ore de conţinut sportiv premium în fiecare zi şi lucrează cu peste 500 de clienţi din domeniile sport şi evenimente. SES difuzează o gamă largă de conţinut sportiv, de la fotbal profesionist masculin şi feminin, fotbal american, tenis, golf şi cricket, până la ciclism. Acestea includ transmisii din campionate foarte populare precum NFL, Premier League sau liga Seria A feminină şi până la zonele cu un public mai nişat, cum ar fi sporturile cu motor.  

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Acasă ma enervează lucrez la ei dar

Trimite un comentariu

sus