Skip to main content

COMUNICAT. Cultură şi optimizare SEO pe aceeaşi scenă. O nouă imagine a site-ului teatrulstelapopescu.ro, creată de agenţia AdSymphony

 
COMUNICAT. Cultură şi optimizare SEO pe aceeaşi scenă. O nouă imagine a site-ului teatrulstelapopescu.ro, creată de agenţia AdSymphony

COMUNICAT. Agenţia AdSymphony a primit misiunea de a crea o nouă imagine a site-ului Teatrului „Stela Popescu”, astfel că noul website, teatrulstelapopescu.ro, a fost lansat pe data de 24 septembrie.

Publicitate

Colaborarea dintre instituţia de cultură şi AdSymphony a apărut din dorinţa de a oferi publicului o platformă uşor de remarcat şi de utilizat în marea lume a internetului.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Website-ul beneficiază de un design special. Atunci când îl accesezi, intri în atmosfera de pe scenă, datorită imaginilor din timpul spectacolelor care rulează pe pagina principală. Logo-ul creat de AdSymphony se evidenţiază în colţul din stânga sus, fiind urmat de statement-ul instituţiei: „Teatru la nivel de excelenţă”.

Vizitatorii site-ului pot consulta programul spectacolelor din actuala stagiune. Cei care doresc să retrăiască atmosfera din sală pot accesa secţiunea „Galerie”, unde vor descoperi materiale video şi foto surprinse în timpul spectacolelor.

De acum este mai simplu pentru spectatori să achiziţioneze bilete. Echipa AdSymphony a adăugat noii platforme o secţiune specială unde biletele pot fi rezervate sau cumpărate online. Site-ul permite şi facturarea automată.

Pe lângă design, noul site beneficiază şi de optimizare SEO. Platforma a migrat pe un nou domeniu care corespunde principiilor şi modelelor de bună practică din acest punct de vedere. Din momentul lansării, s-au pus în practică tehnici de monitorizare şi măsurare a impactului SEO. Astfel, se aşteaptă o creştere a performanţei paginii web.

Despre AdSymphony

AdSymphony este o agenţie de marketing online, full-service, a cărei misiune este de a oferi soluţii personalizate fiecărui proiect asumat. Valorile sale sunt responsabilitatea, creativitatea şi inovaţia.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus