Skip to main content

COMUNICAT. SKiN Corbeanca, o nouă clinică SKiN MedSpa

 
COMUNICAT. SKiN Corbeanca, o nouă clinică SKiN MedSpa

COMUNICAT. SKiN MedSpa anunţă deschiderea unei noi clinici de estetică, dermatologie, tratamente faciale, remodelare corporală şi epilare definitivă în Corbeanca şi oferă reduceri şi oferte fabuloase pentru a sărbători evenimentul!

Publicitate

SKiN Corbeanca este o clinică pentru toţi cei care vor să arate şi să se simtă mai bine, pentru cei care au nevoie se elibereze de complexe, ca să se bucure cu adevărat de viaţă.

Este o clinică pentru întreaga familie, care dispune nu doar de personal medical şi terapeuţi specializaţi, ci şi de cele mai noi şi mai avansate dispozitive medicale, cu certificare FDA.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În centrul SKiN Corbeanca din cadrul complexului DN1 Value Center, pacienţii beneficiază de servicii de dermatologie pentru adulţi şi copii, tratamente minim invazive de estetică medicală, pe bază de injecţii cu acid hialuronic şi toxină botulinică, fillere dermice sau PRP (terapia Vampir), tratamente de remodelare corporală fără durere, folosind doar dispozitive de ultimă generaţie folosite în cele mai prestigioase clinici din lume, dar şi tratamente faciale non-invazive şi epilare definitivă cu două tipuri de lasere medicale. 

“Ne bucurăm foarte mult că suntem mai aproape de comunităţile din Corbeanca, Baloteşti, Snagov, Mogoşoaia, Otopeni şi împrejurimi, care au la dispoziţie servicii medicale de dermatologie şi tratamente facialecare nu se limitează la diagnosticarea şi prescrierea unui tratament, ci şi la tratamentele in-house, cu dispozitive laser  speciale. Laserul în dermatologie înseamnă o rezolvare mai rapidă, mai blândă şi cu rezultate mai bune faţă de tratamentele dermatologice clasice.

În clinica SKiN Corbeanca putem trata orice, de la dermatită atopică, la acnee, cicatrici, eczeme, cuperoză, rozacee, psoriazis, vitiligo, pierderea părului, aluniţe şi alte formaţiuni cutanate benigne, negi, hiperpigmentarea pielii, xantelasme, melasmă, veruci, unghie încarnată, piele îmbătrânită, pistrui, leziuni vasculare faciale şi corporale, angioame, venectazii, telangiectazii, onicomicoze, hiperhidroză şi multe alte afecţiuni care necesită expertiza unui medic dermatolog,” spune dr. Adelina Vasilescu, medic dermatolog,în cadrul clinicii SKiN Corbeanca.

Cum clinica SKiN MedSpa a câştigat o popularitate exponenţială de la momentul lansării primului său centru din Bucureşti datorită rezultatelor confirmate de sutele de recenzii pozitive, dar şi datorită preţurilor prietenoase cu orice buget, odată cu lansarea SKiN Corbeanca, clienţii şi clientele pot profita de oferte speciale pentru orice neplăcere sau afecţiune care netratată se poate transforma într-o sursă de complexe pe termen lung: celulită, piele lăsată, slăbire localizată, epilare definitivă cu Primelase, cel mai puternic dispozitiv de laser din lume şi cu laserul medical Elysion Pro de 2000w, pentru care se oferă garanţie pentru rezultate, hidratare intensă, comedoane şi coşuri, riduri, pori dilataţi, pete, cicatrici, bărbie dublă, transpiraţie excesivă etc.

“Deşi oricine poate beneficia de tratamentele minim invazive de estetică medicală pentru a-şi îmbunătăţi aspectul, fără să se vadă că a făcut ceva în acest sens, mulţi pacienţi cred că orice tip de injectare înseamnă că îşi vor schimba fizionomia. Aşvrea să liniştesc pacienţii şi să îi asigur că multe dintre procedurile de estetică medicală nu sunt un moft şi că nu trebuie să se vadă din avion.

De exemplu, un zâmbet gingival exagerat, nişte riduri adâncite, cearcănele întunecate sau un chip neîntreţinut le pot afecta succesul personal şi profesional. Există tratamente şi cu Botox şi cu acid hialuronic, dar există tratamente BIO, cum este tratamentul PRP cunoscut precum terapia Vampir sau terapia Dracula, fillere precum Ellanse sau Juvederm care nu modifică morfologia feţei, ci doar întineresc, menţin şi îmbunătăţesc trăsăturile naturale”, a completat dr.Natalia Marcenco, medic primar în chirurgie estetică, plastică, reparatorie si microchirurgie în centrul SKiN Corbeanca.

Toţi pacienţii SKiN Corbeanca beneficiază de evaluări corporale şi faciale gratuite, de planuri de tratament specializate, adaptate nevoilor şi bugetului lor, dar şi de şedinţe de test gratuite pentru epilarea definitivă cu laser.

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este singurul lanţde clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN MedSpa este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus