Skip to main content

COMUNICAT. SKiN MedSpa, numărul 1 în epilare definitivă cu laser

 
COMUNICAT. SKiN MedSpa, numărul 1 în epilare definitivă cu laser

COMUNICAT. De la lansarea sa, clinicile SKiN au convins peste 2.500 de pacienţi să apeleze la serviciile de epilare definitivă cu laser, printr-o politică diferită, recompensată de către clienţi prin peste 500 de recenzii pozitive.

Publicitate

În mai puţin de 3 ani, clinicile SKiN au ajuns să ocupe poziţia de lider al pieţei de epilare definitivă din Bucureşti, Corbeanca şi împrejurimi, prin investiţiile constante în aparatură nouă ultra-performantă, personal specializat şi protocoale personalizate de tratament, completate de o comunicare transparentă şi continuă cu pacienţii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

“Pentru că existăm datorită pacienţilor noştri şi rezultatelor pe care le obţinem împreună, investim în permanenţă în cele mai noi tehnologii, astfel că avem cele mai performante, cele mai puternice şi mai eficiente lasere din piaţă, toate de tipul Gold Standard. În plus, nu aşteptăm ca un model să se învechească, pentru că facem buy-back cu un model mai nou, mai bun, la fiecare 2 ani.

Doar prin această politică am reuşit să acoperim orice tip de cerere privind tehnologia laser, un număr suficient de locuri disponibile pentru pacienţi şi să oferim acele rezultate care ne-au ajutat să creştem. În clinicile SKiN există 3 dispozitive laser Primelase, 1  echipament laser Alexandrite Deka Motus, 1 laser Elysion Pro U de 3500 w, 1 Eneka Pro 2 XL de 5.000w, 1 laser medical ND-Yag Fotona. În plus, contează şi faptul că avem pentru epilarea definitivă preţuri prietenoase cu orice buget.”, spune Dr. Iuliana Cîrcu, medic specialist Dermatovenerologie în cadrul clinicilor SKiN MedSpa.

În afară de aparatura laser de ultimă generaţie, un foarte mare accent a fost pus pe instruirea personalului de către traineri, producători şi personal medical. “Indiferent de cât de performant este un dispozitiv laser, dacă personalul care îl mânuieşte nu ştie ce face, rezultatele pot lăsa de dorit şi pot apărea situaţii potenţial periculoase pentru pacienţi: arsuri sau cicatrici.

Tocmai de aceea insistăm şi avem doar personal supra-specializat, cu experienţă, care este instruit şi evaluat foarte strict în mod periodic. Ajută de asemenea şi faptul că există personal medical în clinică, disponibil pentru orice întrebări sau situaţii care au nevoie de ochiul unui specialist. Pacienţii văd şi simt pe pielea lor diferenţa şi ajung să aleagă doar SKiN şi să ne recomande tuturor. Este o satisfacţie imensă pentru toată echipa noastră, care ne onorează şi ne motivează să devenim din ce în ce mai buni.”, a adăugat dr. Iuliana Cîrcu.

Toţi pacienţii SKiN Bucureşti şi Corbeanca au o şedinţă de testare gratuită, indiferent de dispozitivul laser ales, pentru a vedea ce li se potriveşte şi pentru a beneficia de sfaturile personalului SKiN privind cea mai bună soluţie adaptată nevoilor şi bugetului lor, înainte de a achiziţiona un pachet de epilare definitivă.

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi, timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN MedSpa este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România
☎️0729 740 704
[email protected]
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00


SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
077015, Corbeanca
☎️0749 114 060
[email protected]
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus