Skip to main content

COMUNICAT. Sport Extra TV transmite Live & Exclusiv Indy 500

 
COMUNICAT. Sport Extra TV transmite Live & Exclusiv Indy 500

COMUNICAT. Sport Extra TV transmite în direct şi în exclusivitate, pentru România, Indy 500, duminică, de la ora 18.00. Cursa poate fi văzută şi online pe live.sportextra.ro.

Publicitate

Scott Dixon a fost cel mai rapid în calificările de pe Indianapolis Motor Speedway şi va pleca din poleposition pentru a 4-a oară în carieră. Campionul IndyCar în exerciţiu va fi urmat pe grila de start de Colton Herta şi RinusVeekay. Câştigătorul Indy 500 din 2020, TakumaSato, va fi pe a 5-a linie a grilei de start.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sport Extra TV transmite Live & Exclusiv întreg sezonul din IndyCar, toate etapele fiind disponibile şi online, pe live.sportextra.ro, acolo unde puteţi urmări în direct atât antrenamentele cât şi toate sesiunile de calificare.

Marea Seară Americană va continua duminică pe Sport Extra TV, cu o transmisiune în direct din NASCAR, competiţie de asemenea transmisă integral, în direct şi exclusiv. Astfel, pe 31 mai, de la ora 1.00, este programat startul de pe Charlotte Motor Speedway.

Ambele evenimente sunt prefaţate în programele Sport Extra realizate de Antal Putinică: În Viteză (Vineri, ora 21.00) şi Podfast (vlog dedicat sporturilor cu motor pe care îl găsiţi atât în grila Sport Extra TV, cât şi pe sportextra.ro).

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    Un post tare interesant... Îl am pe Vodafone și m am și abonat pe net. Bravo lor!

Trimite un comentariu

sus