Skip to main content

COMUNICAT. Sport Extra lansează ”The News”, program zilnic dedicat ştirilor şi interviurilor relevante

 
COMUNICAT. Sport Extra lansează ”The News”, program zilnic dedicat ştirilor şi interviurilor relevante

COMUNICAT. Sport Extra lansează un program dedicat celor mai importante informaţii din sport. ”The News” poate fi urmărit pe Sport Extra TV, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 11.00 şi 20.00, dar şi online pe live.sportextra.ro.

Publicitate

Conţinutul e disponibil şi pe sportextra.ro sau pe conturile de Social Media Sport Extra.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

”The News” va folosi quality content produs de SNTV, cea mai importantă agenţie video de ştiri sportive din lume. Fotbal, tenis, motorsports, fightsports şi alte peste 40 de sporturi vor fi acoperite zilnic în cadrul programului. De asemenea, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor beneficia de o atenţie specială.

Din punct de vedere editorial, subiectele vor fi acoperite de 3 jurnalişti cu o vastă experienţă în jurnalismul sportiv: Alexandru Gheorghiaş, Sorin Niculescu şi Cristi Petre.

• Sport Extra TV este disponibil în reţelele Digi, Vodafone, Telekom şi Focus Sat
• live.sportextra.ro este o platformă de conţinut video, în direct şi înregistrat, pe bază de abonament
• Din oferta de conţinut Sport Extra: IndyCar, NASCAR & DTM (toate exclusiv în România), Bellator MMA & ONE Championship (oferta completă, pe site).
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus