Skip to main content

COMUNICAT. Sport Extra dă startul pentru Marea Seară Americană

 
COMUNICAT. Sport Extra dă startul pentru Marea Seară Americană

COMUNICAT. Sport Extra TV transmite în direct şi exclusiv două dintre cele mai importante evenimente sportive din lumea motorsportului: NASCAR şi IndyCar. Dacă sezonul din NASCAR a început încă din luna februarie, Seria IndyCar porneşte motoarele pe 18 Aprilie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Este şi motivul pentru care Sport Extra dă startul unei serii de transmisiuni de excepţie, weekend-urile care vor cuprinde curse din cele două întreceri urmând să fie tratate ca fiind parte din Marea Seară Americană. Pe lângă transmisiunile în direct, Sport Extra va pregăti emisiuni speciale dedicate acestor evenimente, realizate de Antal Putinică.

Astfel, pe 18 Aprilie, de la ora 22.00, Sport Extra TV va transmite în direct debutul sezonului în IndyCar (etapa Honda Indy GP) pentru ca de la aceeaşi oră, pe sportextra.ro, să fie transmisă etapa din NASCAR (Toyota Owners 400).

Cursa din NASCAR va fi apoi difuzată şi pe Sport Extra TV, imediat după finalul etapei din IndyCar. Tot duminică seara, de la 21.30, avancronica acestor curse va fi făcută în cadrul emisiunii În Viteză, cu Antal Putinică.

Tot în acest weekend va avea loc şi prima etapă din GT World Challenge Europa, competiţie care se va vedea de asemenea pe Sport Extra, duminică de la 16.00. Această serie aduce la un loc alte 3 competiţii: GT2, GT4 şi Trofeul Lamborghini.

Pe lângă motorsports, pe Sport Extra puteţi urmări în acest weekend gala Bellator 257 şi un meci in direct din Serie B.

Program LIVE Sport Extra TV/ sportextra.ro:

Sambata:

- ora 4.00: Bellator 257
- ora 13.55 : GT2/ Race 1
- ora 15.00: Serie B/ Salernitana vs Venezia
- ora 17.00: Trofeul Lamborghini/ Race 1
- ora 18.20: GT4/ Race 1

Duminica:

- ora 11.25: GT2/ Race 2
- ora 12.45: Trofeul Lamborghini/ Race 2
- ora 14.05: GT4/ Race 2
- ora 15.55: GT World Challenge/ Monza
- ora 22:00: IndyCar/ Honda Indy GP
- ora 22.00: NASCAR/ Toyota Owners 400

Toate evenimentele transmise pe Sport Extra TV sunt disponibile online pe live.sportextra.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    Asa e!
  • geo geo
    Sunt 2 competitii bune.
    Totusi IndyCar mi se pare peste NASCAR !

Trimite un comentariu

sus