Skip to main content

COMUNICAT. Stilul vestimentar elegant: 6 piese esentiale

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

COMUNICAT. Iti place sa te imbraci elegant sau jobul iti impune sa porti tinute formale? Ai nevoie de articole vestimentare impecabile si moderne, pe care sa le introduci in garderoba. Pe langa faptul ca hainele elegante iti ofera incredere in tine, te ajuta sa compui outfituri fara cusur.

Publicitate

Afla care sunt piesele esentiale care compun o tinuta eleganta, din articolul pe care ti l-am pregatit.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sacoul

Indiferent daca vorbim despre tinuta eleganta a femeilor sau a barbatilor, sacoul este articolul vestimentar elegant nelipsit din garderoba. Pentru a nu da gres, opteaza pentru sacoul clasic, negru, care se potriveste cu orice articol vestimentar.

Femeile pot sa poarte si sacoul nude sau in nuante pastel in sezonul cald, alaturi de o fusta midi si o camasa alba vaporoasa.

In ciuda formalitatii specifice unui sacou, acesta se potriveste atat cu pantaloni, cat si cu jeansi sau fuste, pentru tinute elegante care sa intoarca toate privirile.

Camasa

Un alt articol demn de o tinuta eleganta este camasa. Pentru a compune un outfit elegant, camasa clasica se poate combina cu o pereche de pantaloni negri si un sacou cambrat. Sacoul si pantalonii arata excelent cu o camasa si o pereche de pantofi din piele,  atat in tinutele office, cat si in cele elegante.

Fusta midi

Fusta midi se poate incadra cu succes intr-o tinuta eleganta sau office. In functie de sezon, se poate asorta cu o maleta, un pulover sau cu o camasa. Adauga o jacheta care iti tine de cald in anotimpul rece si vei obtine o tinuta eleganta si sofisticata in care vei arata excelent.

Fusta plisata

La fel de potrivita pentru o tinuta eleganta este si fusta plisata, dintr-un material vaporos. Fusta plisata poate fi purtata la job, la o intalnire de afaceri sau la un eveniment, alaturi de maiou, sacou si o pereche de sandale. Nu uita de accesorizare, folosind o geanta eleganta, tip plic, alaturi de bijuterii elegante.

Costumul

Atat barbatii, cat si femeile, merita sa investeasca intr-un costum din doua piese, la fel de elegant. In ceea ce priveste culorile, domnii pot opta pentru negru, bleumarin si gri, in timp ce gama cromatica pentru femei este mai relaxata, pornind de la nuante deschise, pana la cele mai inchise.

Costumele se potrivesc cu pantofi la fel de eleganti. Barbatilor li se potrivesc pantofii din piele maro sau negri, in timp ce femeile pot opta pentru botine, pantofi cu toc sau sandale.

Rochia dreapta

Din gama de articole elegante face parte si rochia dreapta, fara insertii sau accesorii inutile. Rochia dreapta te poate salva atunci cand nu stii ce sa porti la un eveniment, mai ales ca se potriveste pentru orice silueta.

Astfel, rochia dreapta poate fi purtata la birou, alaturi de sacou si balerini sau la un eveniment, alaturi de pantofi cu toc inalt.

Atunci cand ai nevoie de outfituri elegante, merita sa investesti in piesele vestimentare pe care ti le sugeram. In afara de haine, un rol major in crearea unei tinute elegante il joaca si incaltarile. Gasesti modele cool si moderne de la Salamander, atat pentru femei, cat si pentru barbati, pe care sa le combini cu costume, fuste sau rochii. Cele mai comune perechi de pantofi pentru tinutele elegante sunt pantofii din piele, balerinii, sandalele cu toc sau platforma, botinele sau cizmele lungi.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus