Skip to main content

COMUNICAT. Fundaţia Telekom Romania şi Telekom Romania organizează un curs gratuit pentru tinerii care îşi doresc o carieră în mediul digital

 
COMUNICAT. Fundaţia Telekom Romania şi Telekom Romania organizează un curs gratuit  pentru tinerii care îşi doresc o carieră în mediul digital

COMUNICAT. Fundaţia Telekom Romania şi Telekom Romania îi invită pe tinerii care doresc o carieră în mediul digital la cursul de competenţe digitale introductive şi îmbunătăţire a abilităţilor în domeniu „Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?”, care se va desfăşura online, în perioada 28 iunie – 8 iulie 2021.

Publicitate

Cursul este gratuit şi se adresează tinerilor care urmăresc să înveţe secretele meseriei direct de la profesionişti cu experienţă ce lucrează zi de zi, cu pasiune, pentru construirea viitorului digital.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a se înscrie, cursanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, studii superioare în curs sau absolvite şi o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs. Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie, pe pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/.

Cursul va fi susţinut de experţi din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu - Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica - UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean - UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe şi Cătălin Iordache - Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

„Digitalizarea reprezintă provocarea întregii lumi, iar competenţele digitale au devenit o valoare considerabilă, nelipsită din portofoliul fiecărui angajat. Acest curs reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să aibă o carieră în domeniu şi pot acumula know-how direct de la experţi din mediul corporate.

Le oferim un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module, desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. Cursanţii vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal şi profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook, introducere în experienţa utilizatorului - UX şi vor învăţa cum să devină esenţiali în echipa din care fac parte”, a explicat Ionela Păunică, Director Executiv al Fundaţiei Telekom Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile accesând pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus