Skip to main content

COMUNICAT. Tips&tricks: cum să porţi un trening cu stil

 
Foto: hainedevis.ro
Foto: hainedevis.ro

COMUNICAT. Dintre toate articolele vestimentare comode, treningul este unul dintre cele mai populare. Acesta ocupă un loc important în moda sezonului şi nu este folosit doar ca echipament pentru sport.

Publicitate

Poţi să porţi treningul reinterpretat în numeroase variante chic şi confortabile, pentru un look de excepţie! Dacă iubeşti confortul şi vrei să arăţi impecabil atunci când ieşi la plimbare sau la shopping, nu ezita să incluzi un trening în garderobă. Iată cum porţi treningul cu stil, din rândurile de mai jos!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alege nuanţe care te reprezintă

Din fericire, treningul nu este disponibil doar în nuanţe închise de negru sau bleumarin. În funcţie de preferinţele tale, găseşti numeroase modele interesante de treninguri, în care să te simţi bine.

Există o gamă variată de culori, aşa că poţi opta pentru treningul care te reprezintă. Dacă îţi plac ţinutele pline de culoare, optează pentru nuanţe vibrante de roşu, oranj, verde sau albastru.

Îţi plac ţinutele simple, uşor de asortat? Pune accent pe treningurile în modele neutre, în nuanţe de bej, gri sau alb, potrivite pentru un outfit casual. O altă variantă ar fi să combini o pereche de pantaloni de trening cu o bluză din alt set, pentru un look unic.

Accesorizează!

Treningul nu este decât o altă piesă vestimentară utilă din garderoba ta, aşa că nu ezita să-l accesorizezi după bunul plac. De exemplu, atunci când porţi trening, poţi să pui accent pe o şapcă modernă, un ceas de mână sau bijuterii din aur sau argint. Alege şi ochelari de soare moderni, care îţi protejează ochii şi completează de minune ţinuta pe care o porţi.

Toate aceste accesorii oferă un aer modern treningului şi sunt recomandate pentru a completa o ţinută casual, cu influenţe sport.

Nu uita de rucsac

Vrei să ieşi la o plimbare prin parc? Vei avea nevoie şi de o geantă, în care să iei cu tine obiectele personale. Cel mai potrivit model pentru un trening modern este rucsacul. Optează pentru un model rezistent, din piele, de dimensiuni medii, şi nu vei da greş.

În ceea ce priveşte nuanţa, poţi alege un rucsac de aceeaşi culoare cu treningul sau o culoare diferită, cu ajutorul căreia să creezi un contrast plăcut. De pildă, treningul alb poate fi pus în evidenţă de un rucsac în nuanţe neon, care va atrage atenţia.

Adaugă jachete cool

Deşi treningul este o piesă vestimentară care se poartă ca atare, în sezonul rece, vei avea nevoie de protecţie suplimentară. Astfel, în zilele ploioase sau reci, poţi lua pe tine o jachetă, care să-ţi garanteze confortul termic.

Nu ştii care sunt modelele de jachete potrivite? Ai la dispoziţie numeroase variante, de la clasica jachetă din piele, până la modelele din denim. La fel de potrivite sunt şi gecile groase, care se poartă peste trening. Scoate outfitul din anonimat cu o jachetă cool şi modernă, care te ajută să creezi ţinute impecabile, indiferent de sezon.

Poartă pantofi comozi

Şi încălţămintea are un rol esenţial atunci când porţi trening. La modă sunt combinaţiile cu trening şi pantofi cu toc înalt, deşi nu sunt recomandate persoanelor care nu vor să iasă în evidenţă.

În plus, pantofii cu toc nu sunt cele mai comode încălţări, aşa că nu sunt indicaţi dacă trebuie să mergi mult pe jos sau eşti nevoită să stai în picioare. Sneakerşii reprezintă varianta ideală pentru orice fel de trening! Dacă vrei să câştigi câţiva centimetri în înălţime atunci când porţi trening, poţi opta pentru pantofi sport cu talpă groasă, care îmbină confortul cu eleganţa.

Treningul este o piesă vestimentară excelentă pentru femeile care iubesc confortul. Găseşti treninguri de damă mărimi mari, care te ajută să compui ţinute feminine şi confortabile, pentru orice moment al zilei.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus