Skip to main content

COMUNICAT. Tipuri smartwatch-uri şi avantajele acestora

 
COMUNICAT. Tipuri smartwatch-uri şi avantajele acestora

COMUNICAT. Un smartwatch (ceas inteligent), este un device care poate fi purtat la mână, fiind în permanenţă conectat la smartphone-ul tău. Datorită conexiunii bluetooth, smartwatch devine o prelungire a telefonului tău, oferind nenumărate beneficii pentru o eficienţă ridicată, pentru a rămâne la curent cu ceea ce se întâmplă în social media şi chiar pentru a măsura diferiţi parametri ai organismului tău.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Raza de funcţionare a smartwatch-ului este foarte mare, astfel încât nu va trebui să ai întotdeauna telefonul la tine. Dacă eşti la muncă îl poţi lăsa în birou în timp ce participi la o şedinţă într-o încăpere alăturată, dacă eşti la jogging poţi lăsa telefonul în maşină, iar dacă eşti la un party, poţi dansa pe ringul de dans, iar telefonul să rămână în geantă.

Există trei tipuri de smartwatch-uri, astfel:

1. Smartwatch clasic

Este modelul de ceas inteligent care este conectat la telefon şi reprezintă un fel de centru de comandă. Vei putea primi notificări importante, chiar dacă din punct de vedere al eleganţei nu va trebui să faci compromisuri. Vei găsi ceasuri smartwatch de la Samsung care arată identic cu ceasurile clasice, dar oferă un ecran cu afişaj de ultimă generaţie.

2. Smartwatch hibrid

Este un ceas clasic, care nu are propriu-zis un ecran inteligent, dar care îţi va trimite alerte prin vibraţii, referitor la activităţile care se întâmplă pe telefonul tău. Astfel vei putea şti dacă ai primit un email, un mesaj ori dacă ai un apel de la cineva important.

3. Smartwatch fitness

Acest model include funcţionalităţile unui smartwatch, cu multe alte funcţii inteligente, care au un singur obiectiv: să măsoare activitatea ta sportivă, împreună cu parametrii organismului, astfel încât să ştii cu exactitate care sunt rezultatele antrenamentului tău.

Printre cele mai importante beneficii oferite de ceasurile inteligente se numără:

1. Afişarea cu exactitate a informaţiilor despre oră, dată, vreme etc

Smartwatch-urile nu afişează doar ora, ci prezintă şi multe informaţii utile, pe care le preiau din aplicaţiile instalate pe telefon. Temperatura de afară, prognoza meteo, coordonatele GPS sau viteza cu care te deplasezi sunt doar câteva dintre aceste informaţii.

2. Te ajută să găseşti telefonul

Un smartwatch montat la încheietura mâinii este greu de pierdut, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre telefonul tău. Dacă nu ştii unde l-ai pus, în ce geantă sau haină l-ai uitat, cu ajutorul ceasului inteligent şi al unei funcţii speciale, poţi găsi rapid telefonul rătăcit.

3. Permite citirea instantă a mesajelor primite

Dacă te afli în mijlocul unei activităţi care nu îşi permite să manevrezi telefonul, atunci când ai un smartwatch la mână vei fi în permanenţă conecta cu adresa ta de email, dar şi cu aplicaţiile de mesagerie instantă. În acest fel, nu vei rata niciun mesaj important, iar activitatea ta nu va avea de suferit. Dacă alegi un model avansat de smartwatch, nu doar că vei primi mesaje, dar vei putea şi să răspunzi la ele, în timp ce telefonul tău se află pe birou sau chiar în altă cameră.

4. Autonomie prelungită

Majoritatea smartwatch-urile au baterii performante, care durează mult mai mult decât bateriile de la smartphones. Astfel, utilizând ceasul inteligent vei proteja bateria telefonului şi vei fi conectat pentru perioade mai lungi cu aplicaţiile pe care le ai instalate. Cu ajutorul ceasului inteligent eviţi situaţiile neplăcute în care rămâi fără baterie şi practic te deconectezi de la tot ce înseamnă relaţii şi responsabilităţi.

5. Poţi asculta independent muzică

Dacă vei alege un model de smartwatch adecvat, vei putea asculta cu uşurinţă muzica preferată şi vei putea chiar viziona videoclipuri postate pe internet.

Cu siguranţă, toate informaţiile de mai sus te-au convins despre beneficiile achiziţionării şi utilizării unui smartwatch. Nu uita să alegi un model compatibil cu telefonul tău, astfel încât să profiţi la maxim de toate facilităţile oferite.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus