Skip to main content

COMUNICAT. Top 10 ponturi pentru pariuri online

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

COMUNICAT. Pariurile online reprezintă distracţia de bază pentru mulţi microbişti, pentru că aduc împreună pasiunea pentru evenimente sportive cu imprevizibilul şi riscul unei investiţii în bani. Oameni de toate vârstele şi ocupaţiile se relaxează pariind pe evenimente sportive diverse, de pe tot globul.

Publicitate

Mulţi pariori mizează pe echipele preferate, în funcţie de inspiraţie, cote sau chiar la noroc. Totuşi, dacă vrei ca beturile tale să devină profitabile, trebuie să ţii cont de anumite informaţii esenţiale pentru orice parior. Ţine cont de următoarele 10 ponturi, din rândurile care urmează, şi vei avea şanse mai mari de câştig.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Validează contul online în cel mult 30 de zile

Legea din România stabileşte că orice persoană care se înregistrează pe o agenţie online are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi valida identitatea. Dacă utilizatorul întârzie dincolo de acest interval, contul se şterge şi banii depuşi se mută în conturile statului.


Profită de promoţii şi oferte

Promoţiile şi ofertele îţi oferă posibilitatea de a scoate mai multă valoare din pariuri, dacă îndeplineşti condiţiile de rulaj sau de alt tip. Promoţiile variază şi pot depinde de diverse evenimente importante, ca un campionat european, de o anumită perioadă sau pot fi doar mijloace de fidelizare şi stimulare a jucătorilor. Ofertele se asociază deseori cu înscrierea pe site, depunerea unei sume în cont sau parierea pe un anumit sport, la fel ca în cazul cazinourilor. Vezi aici cazinouri româneşti care au oferte atractive.

Nu miza câştigurile de la pariuri pe jocuri de noroc

Multe agenţii online oferă atât posibilitatea pariurilor cât şi a jocurilor de noroc. Este bine să nu amesteci bugetul dedicat pariurilor cu acela dedicat secţiunilor de tip cazino. Stabileşte de la început sumele pentru fiecare şi joacă doar câştigurile specifice fiecărei activităţi.

Stabileşte un plafon de retragere

Uneori, când câştigi, apare impresia că pariurile se vor confirma şi în continuare, astfel că tinzi să plasezi banii câştigaţi în mize mai mari sau pe mai multe evenimente. Bucuria câştigului se poate transforma uşor în amărăciune, aşa că stabileşte un plafon de retragere pentru a reuşi să te bucuri de banii obţinuţi. De exemplu, îţi poţi fixa o sumă de joc de 50 lei şi un plafon de 150. Astfel, vei retrage 100 lei de fiecare dată când atingi plafonul.

Ţine cont de rezultatele recente

Rezultatele recente sunt un indicator bun al formei de moment, indiferent de sport. Ultimele 5-6 meciuri spun multe despre şansele de câştig, atât în sporturile de echipă cât şi în cele individuale. Ţine cont însă că uneori rezultatele recente pot fi influenţate de valoarea adversarilor. Cinci meciuri fără înfrângere în faţa unor echipe slabe nu garantează o victorie în faţa uneia de top.

Nu te baza doar pe cote

Începătorii fac deseori greşeala de a se orienta în funcţie de cote, dar acestea nu sunt un indicator fidel al şanselor de câştig. Sunt mulţi factori care influenţează un eveniment sportiv, aşa că interesează-te de toate aspectele acestuia.

Nu juca la recuperare

Posibilitatea de a pierde face parte din farmecul jocului, dar uneori se poate întâmpla să pierzi pariu după pariu. Nu încerca să recuperezi paguba pariind mult sau haotic, pentru că rişti să pierzi tot. Fă o pauză şi limpezeşte-ţi gândurile înainte să revii la beturi.

Pariază doar banii neesenţiali

Când pariezi, este uşor să intri în febra jocului şi să devii iraţional, aşa că stabileşte-ţi dinainte o sumă care nu-ţi afectează bugetul general. Nu juca banii de utilităţi, mâncare, navetă sau destinaţi altor nevoi personale şi familiale.

Joacă pariuri single sau combinaţii cu doar câteva evenimente

Cu cât mai multe evenimente asociezi pe un bilet, cu atât şansele ca unul dintre ele să îţi înşele aşteptările cresc. Alege câteva meciuri pe care le-ai studiat bine, chiar şi un singur eveniment de care eşti sigur, şi pariază o sumă mai mare. Astfel, ai şanse crescute de câştig.

Ţine cont de starea fizică şi psihică a competitorilor

O formă fizică optimă şi un psihic pregătit sunt esenţiale pentru un sportiv sau o echipă. Indiferent de valoarea unui competitor, dacă starea sa fizică este deficitară sau psihicul nu este la un nivel optim, performanţa este greu de realizat. Când pariezi, ia în calcul oboseala, accidentările, căderile de moral sau presiunea.

Pariurile sunt distractive şi îţi pun mintea la treabă. Pentru a paria mai bine şi a te distra la maximum, ţine cont de ponturile prezentate. Baftă!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus