Skip to main content

COMUNICAT. „Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători. Natasha Romanoff dezvăluie cine este cu adevărat

 
COMUNICAT. „Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători. Natasha Romanoff dezvăluie cine este cu adevărat

COMUNICAT. „Black Widow / Văduva neagră”, un nou action-thriller Marvel din seria Avengers, o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să îşi confrunte trecutul după ce se trezeşte prinsă într-o conspiraţie ce are legătură cu viaţa ei.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Urmărită de o forţă care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă faţă repercursiunilor din perioada în care era spion şi să repare relaţiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

Am simţit de la bun început, de la primele discuţii despre un potenţial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson, cea care o interpretează, după cum era de aşteptat, pe Natasha Romanoff.

“Cum am mai jucat acest personaj  în ultimii ani, am vrut sa ma asigur că rolul va genera satisfacţie şi pentru mine şi pentru fani”, mai spune actriţa.

Producătorul Kevin Feige, preşedintele şi directorul de creaţie al Studiourilor Marvel, spune că personajul Natasha Romanoff a stârnit interes de la apariţia sa în “Iron Man 2”, producţie a anului 2010.

“Are o poveste atât de bogată! În toate celelalte filme din serie am făcut referire la diverse detalii din biografia ei. De data aceasta am abordat povestea dintr-o altă perspectivă, complet neaşteptată. Natasha s-a confruntat cu multe probleme în ultima vreme – mai ales că descoperim indicii despre ele în celalalte filme – unele dintre ele chiar surprinzătoare pentru oameni”.

Potrivit lui Feige, Scarlet Johansson a fost cea care a luat legătura cu regizorul Cate Shortland să afle dacă ar putea fi la cârma noului film. “Cate a venit la Los Angeles şi instant s-a îndrăgostit de personaj şi de toate nuanţele lui. Şi-a dat seama că ar putea spune o poveste personală şi că ar putea face ceva cu totul special pe marele ecran”, spune Feige.

“Ceea ce m-a entuziasmat la acest film este că faptul că ne jucăm un pic cu aşteptările publicului. Explorăm anumite părţi din trecutul Natashei care sunt complet necunoscute publicului. Ne axăm asupra familiei ei, iubirii şi pasiunilor ei, aşadar le oferim oamenilor ocazia să descopere toate acele laturi ale personajului despre care până acum nu aveau nicio idee”, explică Shortland.

Potrivit regizorului, echipa creativă a lucrat intens la crearea istoriei personale a Natashei. “Am lucrat cu un istoric rus stabilit la Londra pentru a crea biografia Natashei, pentru a stabili unde s-a născut, cine era mama ei, de ce a renunţat la ea, cum a fost copilăria ei până să intre în Camera Roşie”, spune Shortland.

“Apoi am creat o întreagă poveste pentru a se preta ideii filmului despre tot procesul acesta în care ea a fost pregătită să devină o americancă, să vorbească engleza şi să înţeleagă cultura populară. Am încercat mereu să creez personaje pornind de la scheletul lor pentru a avea un sentiment de autenticitate, de om real. Chiar dacă acest film este despre un super erou am urmat acelaşi proces. Văduva Neagră este o femeie fatală, dar ce se ascunde de fapt sub acest înveliş?”, adaugă Shorthand.

Şase filme Marvel în panoplia Văduvei Negre

De la debutul său în 2010, Natasha Romanoff a apărut în şase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” şi “Avengers: Endgame.”

“Prima întâlnire cu Natasha Romanoff a fost în <Iron Man 2 / Omul de Fier 2>. Totuşi, pentru mine, cea mai importantă scenă cu ea este cea din <The Avengers / Răzbunătorii> când se luptă cu nişte ruşi, într-un depozit, îmbrăcată într-o rochie. La plecare o vedem cum îşi ridică pantofii cu toc de jos, ca o super femeie. În noul film ne întoarcem în punctul în care ea are 12 ani şi, strat cu strat, descoperim cine este cu adevărat”, spune producătoarea exectuvită Victoria Alonso.

Acţiunea din “Black Widow / Văduva Neagră” se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. “Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross şi Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvaţi. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross şi să plece de pe teritoriul american. Dar când primeşte şansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forţe şi mai rele care o obligă să revină la acţiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Potrivit scenaristului Eric Pearson, misterul din jurul Natashei Romanoff a fost irezistibil, stârnind fascinaţie, atât în rândul publicului, cât şi al producătorilor din industrie.

“Cred că este acea Răzbunătoare care a dezvăluit cel mai puţin despre sine de când apare în filmele din serie. E clar că nu este cine pretinde a fi. Cu bună ştiinţă ea alege să nu îşi facă cunoscut trecutul. În noul film pătrundem adânc în istoria ei şi aflăm de ce a ezitat până acum în a arată cine este şi de unde vine”, adaugă scenaristul Eric Pearson.

Rezultatul final este un thriller de acţiune extrem de intens care rezolvă misterul ce înconjoară acest personaj. “În fiecare film Marvel încercăm să avem un alt ton în felul în care spunem povestea, să mergem pe alt gen, să ne axăm pe ceva diferit”, spune producătorul executiv Brad Winderbaum.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” îi are în ditribuţie pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnată de Cate Shortland, iar producător este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alături de Jac Schaeffer şi Ned Benson.

La timpul trecut

Noul film “Black Widow / Văduva Neagră”, o călătorie în trecutul cele mai misterioase dintre Răzbunători, scoate la iveală cele mai bine păstrate secrete din biografia Natashei Romanoff.

Totuşi, aventurarea în trecutul ei nu a fost un lucru simplu, producătorii filmului axându-se pe găsirea unui echilibru între prezentul Natashei şi aspectele emoţionale mai grele cu care se confruntă. Totul, desigur, presărat cu multă acţiune, dar şi cu umor.

“Pentru mine a fost clar de la început că trebuie să facem un film distractiv, amuzant, spectaculos. Am vrut să îi dăm aripi Natashei şi să o vedem cum decolează, cum transcende”, afirmă Cate Shortland.

Ceea ce descoperim cu uimire în “Black Widow / Văduva Neagră” este faptul că Natasha Romanoff a avut parte în copilărie de o familie neconvenţională. “Umorul şi dinamica familială sunt la fel de importante precum confruntarea propriului trecut”, subliniază regizorul.

Iar călătoria în trecut nu este doar despre istoria personală a Natashei, ci îi cuprinde pe toţi cei importanţi în viaţa ei, evidenţiind personaje noi care i-au format personalitatea, în bine sau în rău.

“Am vrut să fac un film cu iz de documentar. Poate că asta e un pic şocant, mai ales că e o producţie Marvel. Şi totuşi filmul acesta e o ocazie de descoperi o familie şi de a afla de ce Natasha a fost atât de traumatizată de pierderea ei”, mai spune Cate Shortland.

SINOPSIS

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj şi tehnici de infiltrare, expertă în arte marţiale, cu o agilitate excepţională, devine super eroina Văduva Neagră şi este nevoită să se confrunte cu forţe la care nu se gândise până acum.

Acţiunea filmului “Black Widow / Văduva Neagră”, din seria Avengers. are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e nevoită să îşi infrunte trecutul.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” ni-i aduce pe marele ecran pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina). Regia este semnată de Cate Shortland.

Filmul “Black Widow / Văduva Neagră” este distribuit de Forum Film România în format 3D, IMAX 3D, subtitrat şi are premiera în cinematografe în data de 9 iulie 2021 

VIDEO. Văduva neagră (Black Widow) 

VIDEO. Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

www.cineforum.ro
www.facebook.com/CineForum.ro/
www.instagram.com/cineforumromania/
www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    foarte frumos filmul, l-am asteptat aproape 1 an. nu este perfect, dar merita un 7 din 10

Trimite un comentariu

sus