Skip to main content

COMUNICAT. Vascar acorda o bursa de studii privata. Afla in ce consta si cine poate aplica

 
Vlad Ciuburciu, directorul companiei Vascar
Vlad Ciuburciu, directorul companiei Vascar

COMUNICAT. Vascar joaca un rol important in industria carnii din Romania, fiind unul dintre principalii  producatori de conserve si preparate din carne.

Publicitate

Este o companie recunoscuta pentru produse de calitate, dar si pentru implicare in sustinerea comunitatii locale. Recent Vascar a anuntat ca va acorda o bursa de studii privata unui tanar care doreste sa urmeze cursurile Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Vascar este o companie care se implica in comunitatea din care face parte. Consider ca este datoria noastra sa contribuim la promovarea educatiei si pregatirea tinerei generatii. Pe de alta parte, industria carnii are nevoie de specialisti.

Este o lipsa acuta de tineri profesionisti in domeniu. De aceea, dorim sa sustinem un tanar/o tanara care vrea sa urmeze Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, si care, poate nu are resursele materiale necesare”, a declarat Vlad Ciuburciu, Directorul general al companiei Vascar.

Care este cuantumul bursei de studii si pe ce durata de timp se acorda?

Beneficiarul bursei pe care o va acorda Vascar va primi lunar suma de 1500 de lei, timp de 3 ani, incepand cu data de incepere a anului universitar,.

Care sunt etapele acestui program de acordare a bursei?

Cei interesati pot aplica pentru program intre 22 iulie si 13 august 2021, prin depunerea unui dosar la sediul companiei, din strada Podul Inalt nr 4, Vaslui.

A doua etapa se refera la interviul sustinut de participantii eligibili pentru bursa. Acesta va avea loc in perioada 16-18 august 2021. Ultima etapa este afisarea rezultatelor si va avea loc pe data de 18 august 2021.

Beneficiarul bursei private va fi selectat pe baza dosarului de inscriere, astfel:

  •  media de admitere - 50% din punctajul total;
  •  veniturile familiei din care provine - 50% din punctajul total.

Care sunt conditiile de eligibilitate?

Tinerii care vor sa aplice pentru bursa de studii acordata de Vascar trebuie sa aiba domiciliul in judetul Vaslui, sa faca dovada ca sunt studenti ai Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, si ca frecventeaza cursurile institutiei la care au fost admisi.

In plus, cel care va castiga aceasta bursa privata va trebui sa se specializeze in Tehnologia carnii si a produselor din carne.

Ce documente trebuie sa contina dosarul de inscriere?

  • cererea de inscriere - un formular care trebuie completat la sediul firmei;
  • copie dupa cartea de identitate;
  • un document care sa ateste statutul de student al universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor;
  • diploma de bacalaureat;
  • dovada veniturilor familiei.

In procesul de alegere a beneficiarului bursei vor fi luati in calcul doar candidatii care au indeplinit toate conditiile mentionate mai sus si care au intocmit un dosar de inscriere complet. Condusa de Vlad Ciuburciu, Vascar este unul dintre principalii angajatori din regiune si unul dintre cei mai mari contributori la bugetul local.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus