Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. „Dacele şi sfertogeţii“ by AdSymphony – o propunere fresh, pentru branduri curajoase

 
COMUNICAT. VIDEO. „Dacele şi sfertogeţii“ by AdSymphony – o propunere fresh, pentru branduri curajoase

COMUNICAT. Agenţia de marketing şi publicitate AdSymphony a lansat recent teaserul unei serii de clipuri intitulate „Dacele şi sfertogeţii“ – scurte filmuleţe ce ironizează derapaje contextuale (conspiraţii născute în momentul lansării sateliţilor lui Elon Musk) sau obiceiuri care ajung să schimbe modul în care privim realitatea prin lentilele social media (astfel a luat naştere personajul unuia dintre clipuri, Dezinstagramatoru').

Publicitate

În fapt, este un statement al agenţiei de marketing şi, în acelaşi timp, o provocare pe care o adresează brandurilor ce simt nevoia să comunice şi în alt mod cu potenţialii clienţi: cu umor şi excentricitate. Seria de clipuri va fi lansată în curând, pe paginile de social media ale agenţiei de publicitate.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

VIDEO. Teaser pentru „Dacele şi sfertogeţii”

Studiile arată că publicul preferă să aibă parte de o comunicare ce are şi o latură distractivă, pe lângă cea pur informativă. Astfel, se creează o emoţie pozitivă - o bază pe care se poate construi o relaţie cu produsul sau serviciul oferit de un anumit brand. Atunci când umorul este integrat obiectivelor publicitare, se obţin notorietatea mărcii şi intenţia de cumpărare.

În prezent, componenta video are un impact major asupra rezultatelor pe care le înregistrează un business. Materialele video au devenit o sursă de informare, care influenţează, în cele din urmă, decizia de cumpărare. Ţinând cont de toate acestea, AdSymphony propune brandurilor servicii video de la A la Z: scenariu, actori, tehnologie audio-video, editare.

AdSymphony – carte de vizită

Bazele agenţiei se pun în anul 1993 (pe atunci cu numele Prodins). Serviciile se axau pe producţia de materiale publicitare;
În anul 2017, ia naştere brandul AdSymphony. Ulterior, agenţia îşi consolidează poziţia în lumea marketingului digital din România.
Servicii oferite: web design, promovare şi marketing online, creaţie publicitară, SEO.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus