Skip to main content

COMUNICAT. Cadouri pentru nou-născuţi: 10 idei cu care nu dai greş

 
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

COMUNICAT. Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie a unei familii, iar prietenii, colegii şi vecinii sunt alături de fericiţii părinţi în acest moment extraordinar.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Aşa cum se obişnuieşte, bebeluşul va primi cadouri care să celebreze naşterea lui şi să-i aducă noroc în viaţă. Simbolistica acestor daruri este foarte importantă, de aceea îţi prezentăm în continuare 10 idei cu care nu dai greş atunci când alegi un obiect pe care să-l oferi cu drag:

Ramă foto muzicală

Un cadou inspirat este o ramă foto care să aibă încorporat un sistem de redare audio a unei melodii de leagăn. Astfel, mami şi tati pot să folosească darul primit pentru copil  atât ca suport pentru fotografii, cât şi ca modalitate de a-l adormi pe bebeluş

Bijuterii cu simboluri

Un simbol preţios reprezintă un semn de afecţiune şi o amintire plăcută, aşa că poţi să alegi cercei, mici păhăruţe de argint pentru botez, brăţări Pandora cu medalioane în formă de trifoi, îngeri, ursuleţi, flori, maşinuţe sau cu monograma bebeluşului.

Jucării de pluş

Copilăria este vârsta de aur, iar jucăriile creează strălucirea acestui univers plin de culoare şi imaginaţie. Oferă-i bebeluşului jucării de pluş pe care le va adora când va mai creşte un pic, iar tu cu siguranţă te vei bucura să mai stai măcar un pic printre ursuleţii, leii sau dinozaurii din magazin.

Figurine în formă de pusculiţă

Pentru noroc şi prosperitate, un cadou potrivit este puşculiţa, pe care poţi s-o alegi sub formă de figurină, de la tradiţionalul purceluş până la idei mai neobişnuite: trenuleţ, roboţel, albinuţă şi multe altele.

Păturică personalizată

Un cadou practic este întotdeauna potrivit, iar dacă vine însoţit de un strop de umor, cu atât mai bine. Comandă o păturică personalizată cu un imprimeu vesel, care să aducă zâmbetul pe buze celor din familie când îl pun în pătuţ pe bebeluş, la somn.

Body cu mesaj vesel

Moda începe cu primul outfit, iar acesta este un body pe care îl faci memorabil printr-un mesaj care să-l pună în valoare. Poţi să alegi Boss, Future Queen, Smiles or Daddy, Copil supercuminte sau alte fraze care ştii că-i vor amuza pe părinţi.

Carusel cu lumini

Somnul este foarte important pentru nou-născut, aşa că un cadou care să-l ajute pe bebe să se odihnească liniştit reprezintă o idee foarte bună. Un carusel cu lumini, figurine colorate şi sunete în surdină va fi cu siguranţă apreciat şi va fi instalat deasupra pătuţului, pentru nopţi de poveste.

Pernuţă muzicală

Tot la capitolul odihnă poţi să optezi pentru o pernuţă muzicală, care are şi funcţie de divertisment, pentru că îl amuză pe copilaş şi îi dezvoltă abilităţile de comunicare. În plus, are rolul de a menţine poziţia corectă de somn, pe spate, pentru ca bebe să nu se rostogolească în timp ce doarme.

Lampă de veghe cu proiector

Un cadou elaborat, care are atât rol practic cât şi artistic, este lampa de veghe muzicală cu proiector şi senzor de sunet, ce îmbracă tavanul în steluţe şi figurine colorate şi poate fi folosit mai mulţi ani la rând, până când copilul nu se mai teme de întuneric şi doarme singur.

Baby monitor wireless   

Bebeluşul trebuie să fie în permanenţă supravegheat, iar acest lucru este dificil pentru părinţi, chiar şi atunci când îi ajută bunicii şi prietenii. Un cadou mereu binevenit este un baby monitor cu facilităţi wireless, care permite monitorizare pe mai multe telefoane simultan şi poate fi utilizat prin descărcarea unor aplicaţii speciale de pe smartphone.

Alege ceea ce-ţi place dintre aceste sugestii de cadouri pentru nou-născuţi şi vei reuşi să oferi obiecte frumoase şi utile, care să aducă bucurie în viaţa bebeluşului şi a familiei sale.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FreshLime FreshLime
    Sau un tablou personalizat cu numele copilului, lungimea, greutatea, data și ora nașterii.Un cadou inedit!
  • A A
    "Copilăria este vârsta de aur, iar jucăriile creează strălucirea acestui univers plin de culoare şi imaginaţie."

    :)))) Cine scrie articolele astea?

Trimite un comentariu

sus