Skip to main content

COMUNICAT. O singura destinatie, zeci de motive sa rezervi zboruri in Antalya!

 
COMUNICAT. O singura destinatie, zeci de motive sa rezervi zboruri in Antalya!

COMUNICAT. In ultimii ani, Turcia a urcat constant in topul preferintelor romanilor, in ceea ce priveste destinatiile de vacanta. Iar, din toate posibilitatile oferite de aceasta tara care se intinde pe doua continente, majoritatea turistilor din Romania aleg zboruri spre Antalya.

Publicitate

Regiunea situata in sudul Turciei, incadrata de Marea Mediterana si de Muntii Taurus, iti este accesibila mai usor si mai rapid decat ai crede. Compania aeriana romaneasca Animawings iti pune la dispozitie, chiar in acest moment, zboruri Antalya cu plecare din nu mai putin de 9 aeroporturi romanesti.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, indiferent ca alegi o plecare din Bucuresti, Iasi, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Oradea, Timisoara, Sibiu sau Craiova, vei putea ajunge repede, la preturi accesibile, intr-una dintre cele mai frumoase regiuni ale Turciei. Iata ce are aceasta de oferit!

Cazarea: fiecare hotel, un adevarat paradis!

Odata ce ai profitat de oferta de zboruri spre Antalya, urmatorul pas este sa gasesti cazarea potrivita. Vei constata ca ai de unde alege si ca oferta este mai bogata si mai atragatoare decat ti-ai fi imaginat!

Fiecare complex hotelier de 4 sau de 5 stele isi rasfata turistii in toate felurile posibile. Camerele spatioase ofera tot confortul necesar, fiind dotate cu mobila moderna, baie proprie cu halat, prosop, produse cosmetice si uscator de par, aer conditionat, frigider si seif pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Centrele Spa iti permit sa te rasfeti si sa te bucuri de vacanta in cel mai inalt grad. Nu uita sa experimentezi baia turceasca, cunoscuta in lumea intreaga sub numele de „hammam“! Se dovedeste, de fiecare data, o experienta cu totul deosebita.

Apoi, bineinteles, te poti bucura de valurile Mediteranei pe plaja privata a hotelului, care se remarca prin curatenie si unde ai posibilitatea de a practica diferite sporturi acvatice.

Nu in ultimul rand, daca ai ales zboruri spre Antalya, vei avea ocazia sa cunosti bucataria turceasca si mediteraneana in intreaga ei splendoare! La hotelurile cu regim de cazare all inclusive te vei infrupta, dupa pofta inimii, cu nenumarate specialitati din peste si fructe de mare, cu celebrele dulciuri si ceaiuri specifice zonei, cu lipii traditionale pregatite sub ochii tai de femei desprinse parca din „O mie si una de nopti“ sau cu ayran, iaurtul sarat specific acestei zone cu temperaturi ridicate.

Obiective pe care nu ai voie sa le ratezi!

Capitala Antalya, purtand acelasi nume ca provincia, este al cincilea oras al Turciei, avand peste un milion de locuitori, impreuna cu zona metropolitana. Intemeiat de greci, stapanit apoi de romani si de bizantini si administrat ulterior de turci, orasul poarta urmele tuturor acestor popoare, oferind numeroase atractii turistice pe care le vei putea vizita, odata ce ai optat pentru zboruri spre Antalya.

Poarta imparatului roman Hadrian, succesorul lui Traian, a fost ridicata in cinstea vizitei acestui imparat, petrecuta in anul 130. Arcul de triumf compus din trei portaluri alaturate aminteste de epoca de maxima inflorire a Romei, care in acea perioada stapanea teritorii imense, din Anglia de azi pana in Turcia si Egipt si din Dacia pana in Spania actuala.

Vei putea sa vizitezi si una dintre numeroasele moschei aflate in oras. Printre ele se remarca Yivli Minare Mosque, un adevarat simbol al orasului, decorata cu gresie de culoare turcoaz si albastru inchis.

Portul, stradutele inguste din orasul vechi, pline cu magazine de suveniruri, precum si cele doua bazaruri unde va trebui sa inveti arta negocierii vor reprezenta, fiecare in parte, o experienta de neuitat.

Ofera-ti tie si celor dragi o vacanta magnifica, optand pentru zboruri Antalya! Aceasta parte a lumii te va fermeca cu totul, astfel ca iti vei dori sa o vizitezi din nou cat mai curand!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Incendii
  • DODO DODO
    Sintti *** ? acolo e iadul pe pamint si voi vreti la plaja Daca vreti sa ajutati pompierii atunci e ok Cred ca articolul e preluat otova , demult si fara discernamint

Trimite un comentariu

sus