Skip to main content

COMUNICAT. Cum te pregăteşti pentru un concediu la mare în familie

 
COMUNICAT. Cum te pregăteşti pentru un concediu la mare în familie

COMUNICAT. Litoralul este una dintre cele mai populare destinaţii pe care o poţi alege pentru tine şi familia ta. Cei mici se pot distra în voie, iar tu te poţi relaxa şi te poţi bucura de soare şi de nisipul fin al plajelor.

Publicitate

Însă, ai mai multe şanse de a avea parte de un concediu de succes dacă îţi planifici vacanţa în mod corespunzător.

Cum ar trebui să te pregăteşti pentru un concediu la mare cu cei mici? Iată câteva lucruri esenţiale de care trebuie să ţii cont.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Protecţia împotriva soarelui

Având în vedere că vă veţi petrece mare parte din timp expuşi la soare, va trebui să acorzi o importantă deosebită protecţiei solare. Aşadar, este obligatoriu să ai la tine produse speciale, cu factor de protecţie.

Alege o formulă cu SPF 50, potrivită atât pentru pielea sensibilă a copiilor, cât şi pentru pielea ta. Poţi opta pentru un produs rezistent la apă, astfel încât micuţii să se poată bălăci în voie. Nu uita însă că şi acesta va trebui reaplicat o dată la două ore sau poate chiar mai des.

Însă, produsele de protecţie solară nu vor putea acoperi absolut toate zonele expuse la soare, ca de exemplu ochii. Aşadar, ar trebui să ai la tine ochelari de soare pentru bărbaţi, femei sau copii pentru a proteja întreaga familie. Alege perechi cu lentile speciale, polarizate şi cu filtru UV, care să poată să oprească radiaţiile nocive din a afecta ochii.

Desigur, nu în ultimul rând, ţine cont şi de alte accesorii care să te poată proteja în faţa razelor puternice ale soarelui. Acestea includ pălăriile cu boruri largi, hainele (poţi alege ţesături speciale care asigură un anumit grad de protecţie solară) şi, nu în ultimul rând, umbrelele.

Chiar dacă îţi place să te bronzezi, este bine să ai şi o umbrelă cu tine.

Pregătirea bagajului

Un concediu cu copiii înseamnă că va trebui să pregăteşti un bagaj destul de voluminos. În funcţie de vârstă, aceştia pot avea nevoie de foarte multe lucruri. Acestea pot include biberoane, scutece, mâncare, jucării, hăinuţe etc.

Aşadar, ai putea lua în considerare pregătirea mai multor bagaje. În cazul în care călătoriţi cu maşina proprie, vă puteţi permite să luaţi mai multe cu voi. Astfel, puteţi pregăti o singură geantă care să conţină doar lucrurile copiilor.

Pregăteşte o listă

Pregătirea pentru vacanţă nu este neapărat uşoară, în special când trebuie să te asiguri că micuţii tăi au mereu la îndemână tot ce au nevoie. Pentru a nu uita lucruri importante, precum documentele, cea mai bună soluţie este să faci o listă înainte de plecare.

Adaugă pe această listă absolut toate lucrurile necesare călătoriei şi apoi verific-o cu atenţie atunci când pregăteşti bagajul. Astfel, nu vor apărea situaţii neplăcute şi vă puteţi relaxa din plin în vacanţă.

Vacanţele cu copiii sunt un prilej minunat de a te apropia şi mai mult de micuţii tăi, de a vă distra şi de a avea parte de relaxare din plin. Pentru ca totul să meargă ca la carte şi să vă puteţi bucura de timpul petrecut împreună, asigură-te că pregăteşti bine concediul şi că iei la tine tot ceea ce ai nevoie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus