Skip to main content

COMUNICAT. Conferinţa digitală LIVE „SMART INVESTMENT – Piaţa de Capital din România” – Marţi 25 mai de la ora 10.00 cu participarea specială a doamnei Anca Dragu - Preşedintă a Senatului României

 
COMUNICAT. Conferinţa digitală LIVE „SMART INVESTMENT – Piaţa de Capital din România” – Marţi 25 mai de la ora 10.00 cu participarea specială a doamnei Anca Dragu -  Preşedintă a Senatului României

COMUNICAT. Gândul.ro vă invită la Conferinţa digitală LIVE, Smart Investment - Piaţa de Capital din România cu participarea specială a doamnei Anca Dragu - Preşedintă a Senatului României, pe data de 25 mai, la ora 10:00, în direct online din studioul Gândul LIVE.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Piaţa de capital din România evoluează încă sub semnul multor necunoscute pentru publicul larg, deşi numărul investitorilor a crescut constant, de la an la an. Prin urmare, sunt absolut necesare acţiuni în scopul educaţiei financiare, pe cel puţin două segmente:

  • difuzarea informaţiilor de bază pentru înţelegerea pieţei de capital, pentru publicul puţin sau deloc avizat cu privire la mecanismele de funcţionare ale acesteia
  • difuzarea informaţiilor aplicate, pentru investitorii existenţi care vor să afle direct de la sursele avizate cum să treacă pe nivelul următor al plasamentelor disponibilităţilor băneşti

Grupul de presă Gândul, prin segmentul premium Gândul Financiar – conţinut editorial scris si video original, creat de o echipă de jurnalişti cu experienţă în domeniul economic – deschide seria evenimentelor mixte (offline & online) şi a conţinutului dedicat pieţei de capital din România.

Piaţa de capital din România a fost inclusă, începând cu 21 septembrie 2020, în tabloul indicilor Pieţelor Emergente, potrivit clasificării furnizorului global de indici FTSE Russell, la 25 de ani de la înfiinţarea Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în 1995.

Conferinţa Gândul Financiar aduce în discuţie mersul şi mecanismele pieţei de capital din România din anul 2021, şi pe cei trei mari jucători implicţaţi deopotrivă în evoluţia mai rapidă a acesteia.

SPEAKERI

Anca Dragu – Preşedintă a Senatului României
Nicu Marcu – Preşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară (TBC)
Ovidiu Petru – Specialist piaţa de capital, Autoritatea de Supraveghere Financiară
Paul Barangă – Expert piata de capital, Autoritatea de Supraveghere Financiară
Marian Siminică – Director executiv Institutul de Studii Financiare
Remus Dănila - Head of Investor Relations, Bursa de Valori Bucureşti
Valentin Ionescu – Director General al Direcţiei Generale Asigurări din cadrul ASF şi Preşedinte al Institutului de Studii Financiare
Cătălin Câmpeanu – Director Adjunct al Institutului de Studii Financiare
Virgil Zahan – CEO Goldring
Mihai Nichisoiu – Business Strategist Director Tradeville
Răzvan Szilagyi – CEO Raiffeisen Asset Management
Ştefan Bucătaru – Director Operatiuni, Agricover
Aurel Bernat – CEO BTAM reprezentant BT

Conferinţa va fi transmisă live, pe data de 25 mai, de la ora 10:00, în direct pe pagina de Facebook Gândul, canalul de Youtube Gândul şi pe www.gandul.ro şi va fi susţinută de articole în timp real publicate pe site-ul gandul.ro de jurnaliştii publicaţiei.

Moderatorii acestui eveniment sunt Mihaela Pântea – senior editor Gândul Financiar şi Bogdan Pavel – senior edior Gândul Live.

Banca Transilvania este partener gold al evenimentului, iar Autoritatea pentru Supraveghere Financiară şi Institutul de Studii Financiare sunt parteneri instituţionali.

Despre Gândul

Gândul.ro reflectă actualitatea socială, politică şi economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţii exclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate de jurnaliştii noştri, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului www.gandul.ro.

La începutul anului 2020, în luna februarie, publicaţia online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design şi platformă-suport, cât şi ca denumire a domeniului, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Investiţiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente şi studioul TV li s-au adăugat investiţii în echipa de jurnalişti, în ideea creşterii calităţii conţinutului.

Echipa gandul.ro s-a mărit şi s-a concentrat atât pe conţinutul editorial, cât şi pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30 şi Gândul NEWS de la ora 20.30.

De asemenea, publicaţia gandul.ro a lansat şi emisiunile Gândul Green, moderată de Bogdan Pavel şi Gândul Financiar, realizată şi prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secţiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică şi financiar-bancară.

Publicaţia online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici şi peste 8 milioane de afişări.
Gândul face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi

cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus