Skip to main content

COMUNICAT. Costurile pe termen scurt si lung ale unor implanturi dentare

 
COMUNICAT. Costurile pe termen scurt si lung ale unor implanturi dentare

COMUNICAT. Consecintele asociate cu pierderea unuia sau a mai multor dinti sunt resimtite pe mai multe planuri. De exemplu, o astfel de lipsa poate afecta stima de sine, aspectul fizic, precum si calitatea relatiilor cu cei din jur.

Publicitate

 Iata care sunt costurile pe termen scurt si pe termen lung ale unor implanturi dentare. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din fericire, persoanele afectate de aceasta problema au acces la o solutie simpla, rapida si eficienta. Optand pentru implanturi dentare, oricine isi poate recastiga zambetul si increderea de sine.

Aceasta optiune de restaurare a danturii ofera avantaje atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Ce presupune inserarea unor implanturi dentare?

Avand rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, un implant este un surub realizat din titan si alte aliaje. Alt motiv pentru care se recomanda inserarea sa este sustinerea unei lucrari fixe in cazul pacientilor care au purtat o proteza dentara mobila.

Cu o rata de succes de peste 95%, aceasta este cea mai eficienta metoda pentru inlocuirea dintilor. In plus, implantul este 100% biocompatibil cu organismul uman, aspect care garanteaza reabilitarea totala.

Iata ce trebuie sa stii inainte de a opta pentru un implant!

In cazul in care ai nevoie de o astfel de interventie, este bine sa stii ca exista un sistem de implanturi care poate fi realizat intr-o singura zi. Este vorba despre Sky Fast and Fixed, cel mai cunoscut sistem de inlocuire a dintilor.

Daca iti doresti sa beneficiezi de acest tip de tratament, este recomandat sa te indrepti spre clinica Dental Excellence, partener autorizat Bredent, producatorul sistemului Sky Fast and Fixed.

In cadrul acestei clinici, au fost inserate peste 5.000 de implanturi dentare si s-au facut peste 3.000 de reabilitari dentare complexe.

Totodata, aici poti beneficia si de unul dintre cele mai bine cotate sisteme de implanturi dentare, reprezentat de INNO. Prezentand cel mai bune raport calitate-pret, acestea sunt recunoscute la nivel international pentru eficienta de care dau dovada.

INNO este activ pe piata de peste 20 de ani si, in prezent, colaboreaza cu institutii de cercetare si universitati din intreaga lume.

In ceea ce priveste avantajele asociate cu inserarea unor implanturi, acestea sunt multiple. Iata ce declara Dr. Luisa Caragea, medic specialist implantologie dentara:

„Inlocuirea unui dinte extras cu un implant ajuta la prevenirea aparitiei situatiilor dentare complexe, asa cum este migrarea dintilor vecini sau opusi ori atrofierea osului care a sustinut dintele pierdut. In plus, aspectul coroanei pe implant este similar cu cel al dintelui natural.”

Nu trebuie uitat nici faptul ca 89% dintre pacientii care au primit un implant declara ca au observat imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste starea lor de spirit. Acestia s-au simtit in largul lor, au zambit ori de cate ori au dorit si le-a fost mai usor sa comunice cu cei din jur.

Datele acestea au fost furnizate prin intermediul unui studiu realizat de Dr. Branemark, parintele implantologiei dentare moderne.

Din punctul de vedere al costurilor, alegerea unor implanturi dentare reprezinta o solutie extrem de avantajoasa. Datorita acestora, nu va fi nevoie de lucrari suplimentare ori de mai multe vizite la cabinetul stomatologic.

Pentru a te programa la un consult, trebuie doar sa accesezi platforma online a clinicii Dental Excellence. Astfel, poti primi mai multe informatii importante legate de aspectele care te intereseaza!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus