Skip to main content

COMUNICAT. Cu copiii în vacanţă: şase greşeli de evitat

 
COMUNICAT. Cu copiii în vacanţă: şase greşeli de evitat

COMUNICAT. A venit vara şi urmează să pleci în vacanţă alături de cei mici? Cel mai probabil, te încearcă atât sentimente de bucurie şi entuziasm, cât şi emoţii şi câteva griji.

Publicitate

Este normal să te gândeşti la tot felul de scenarii; toţi părinţii o fac. Dacă prichindelul se plictiseşte şi devine irascibil? Dacă se îmbolnăveşte la destinaţie sau nu îi place mâncarea de la restaurant?


Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a evita toate aceste situaţii neplăcute şi nu numai, trebuie să stai departe de câteva greşeli majore. Iată 5 greşeli frecvente pe care trebuie să le eviţi când pleci în vacanţă alături de copii!

1. Nu subestima dorinţele celui mic cu privire la jucării

Poate că pare că micuţul tău doreşte să ia cu el în concediu toate jucăriile pe care le are acasă. Într-adevăr, uneori, copiii ar lua absolut fiecare pluş şi fiecare păpuşă.

Deşi nu trebuie să umpli genţile cu jucării, este indicat să-ţi asculţi cu atenţie prichindelul şi să incluzi în bagaj jucăriile sale preferate.

Astfel, la destinaţie, el va rămâne mereu distrat şi preocupat. Iar atât timp cât plictiseala este ţinută la distanţă, toată lumea se va simţi genial!

2. Nu uita trusa de îngrijire esenţială

Uneori, când împachetezi, chiar dacă ai făcut o listă extrem de lungă şi bine organizată, se întâmplă să uiţi exact acele lucruri esenţiale într-o vacanţă alături de cei mici.

De aceea, îţi reaminim să iei cu tine creme şi loţiuni cu protecţie solară pentru copii, indiferent dacă mergi la mare sau nu. SPF – protecţie solară – este un element care nu trebuie să-ţi lipsească.

Apoi, include şi plasturi, pentru eventuale mici accidente, o soluţie dezinfectantă, pastile esenţiale pentru durere şi febră.

3. Nu uita niciodată să iei cu tine măcar o gustare

Replica „mai avem puţin şi ajungem, apoi vom mânca” s-ar putea să nu liniştească un copil înfometat, irascibil şi nerăbdător.

De cele mai multe ori, starea acestuia se va traduce prin tantrumuri, lacrimi şi o dispoziţie proastă extinsă pe tot parcursul zilei.

Aşadar, indiferent unde mergeţi în vacanţă, ia cu tine în geantă o gustare sigură, pe placul celui mic. Poate fi vorba despre un fruct, un baton cu nuci şi ciocolată sau un smoothie săţios. Orice ar fi, nu uita această gustare acasă!

4. Nu face un program doar pentru adulţi

Oricât de bine ar suna pentru tine vizitarea unui muzeu de artă şi relaxarea timp de ore întregi pe o plajă pustie, cel mic va găsi aceste planuri plictisitoare, după un timp.

De aceea, este esenţial să incluzi în program şi activităţi distractive pentru copilul tău.

Dacă mergeţi la mare, vizitaţi parcul de distracţii din staţiune. Dacă mergeţi la munte, un parc de aventură ar putea fi un prilej excelent de relaxare şi voie bună. Iar dacă vizitaţi un oraş nou, găseşte muzee sau atracţii potrivite şi pentru cei mici.

5. Nu ignora odihna

Chiar dacă adulţii pot merge pe jos ore în şir şi pot rămâne concentraţi şi energici toată ziua, prichindeii au întotdeauna nevoie de somn şi de odihnă de calitate. În caz contrar, ei vor deveni imediat irascibili.

Ştii acel moment când cel mic nu vrea nimic, plânge şi pare că nu poate fi consolat? Cel mai probabil, motivul este oboseala extremă.

Aşadar, ţine cont de faptul că mergi în vacanţă alături de o persoană în plin proces de dezvoltare, care are nevoie să se odihnească şi să-şi încarce des bateriile.

6. Nu îl lăsa pe cel mic complet nesupravegheat, dar oferă-i libertate

Indiferent care este destinaţia voastră de vacanţă, fii întotdeauna vigilent şi nu îl lăsa pe cel mic să dispară din proximitate.

Pe de altă parte, nu exagera nici cu supravegherea excesivă – lasă-l să exploreze, să descopere şi să se distreze!

Acestea fiind spuse, evită să faci greşelile de mai sus şi întreaga familie va avea parte de o vacanţă pe cinste!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus