Skip to main content

COMUNICAT. Cum afectează lenjeria de pat somnul?

 
COMUNICAT. Cum afectează lenjeria de pat somnul?

COMUNICAT. Cum afectează lenjeria de pat somnul? Atunci când somnul de care ai parte nu îţi oferă energia necesară într-o nouă zi, cauza acestei probleme ar putea avea legătură cu lenjeria de pat.

Publicitate

Îţi este prea cald atunci când dormi şi te trezeşti constant? Cearşaful nu stă întins aşa cum trebuie? Vezi cum afectează lenjeria de pat somnul şi cum poţi rezolva această problemă.

Cauza #1: Lenjeria nu permite aerului să circule

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă optezi pentru o lenjerie de pat din material sintetic, aşa cum poate fi poliesterul, acest material nu asigură o circulaţie optimă a aerului prin ţesăturile sale. În nopţile de vară, rişti să nu dormi deloc bine, deoarece te poţi trezi de multe ori din cauza senzaţiei de căldură.

Mai mult decât atât, vei transpira abundent, astfel că pierderile de apă cauzate de căldură vor produce senzaţia de sete în timpul nopţii. Secundar, materialul sintetic va fi afectat de umezeală, producând un adevărat disconfort.

Cauza #2: Dimensiunile acesteia nu sunt alese corect

Încă un factor ce cauzează o slabă calitate a somnului poate fi reprezentat de dimensiunile incorecte ale lenjeriei de pat. De la o piesă la al, dimensionarea eronată a acestora generează senzaţii tactile neplăcute. Iată despre ce este vorba:

Dacă lăţimea şi lungimea cearşafului sunt mai mici decât cele ale patului, acesta se poate strânge sub tine în timpul nopţii, lucru cât se poate de neplăcut. Acest element din setul pentru pat trebuie să fie suficient de mare, astfel încât laturile sale să intre sub saltea.

Dacă dimensiunile feţelor de pernă sunt similare cu cele ale pernelor, acestea vor sta încovoiate, iar tensiunea produsă va determina un nivel de duritate nedorit. Dacă vrei să dormi bine pe perne moi, alege feţele cu 2-3 centimetri mai mari (lungime / lăţime).

Ţine cont că acelaşi criteriu al dimensiunilor trebuie respectat şi în cazul lenjeriei pentru pilotă. Aşadar, înainte de a comanda lenjeria de pat, asigură-te ca măsori corect dimensiunile patului, ale pernelor şi ale pilotei, raportând apoi alegerea la aceste valori.

Cauza #3: Lenjeria nu este plăcută la atingere

Aceasta poate fi încă o cauză a unui somn deloc odihnitor. Anumite materiale, precum policotonul creponat, generează o adevărată senzaţie de disconfort la atingere. Mai mult decât atât, nefiind hipoalergenice, pot produce reacţii alergice ale pielii, în urma contactului.

Dacă îţi doreşti să dormi într-o lenjerie de pat catifelată, ţine cont de un criteriu esenţial in alegerea făcută: densitatea ţesăturii. Cu cât valoarea acesteia (g/mp) este mai ridicată, cu atât lenjeria de pat este mai plăcută la atingere, dar şi mai rezistentă la spălări multiple.

Cum poţi rezolva toate aceste probleme?

Pentru a te asigura că lenjeria de pat nu cauzează probleme cu somnului, alege un produs realizat dintr-un material de calitate, aşa cum este bumbacul. Acesta este fin şi plăcut la atingere, datorită fibrelor naturale antialergenice.

Dacă optezi pentru o lenjerie de pat cu model, citeşte cu atenţie informaţiile din pagina sa, pentru a comanda online un produs tratat cu pigmenţi ECO. Astfel, riscul ca nuanţele lenjeriei să afecteze pielea este inexistent.

Bumbacul permite aerului să circule fără probleme, aşadar, în nopţile calde ale verii, te vei bucura de o senzaţie plăcută de aerisire. În acest sens, îţi recomandăm bumbacul 100% natural sau bumbacul satinat.

Pentru nopţile de iarnă, poţi opta pentru lenjerii de pat din bumbac finet, un material puţin mai gros, dar care păstrează proprietăţile acestor fibre naturale, când sunt utilizate pentru obţinerea acestor produse. Comanda lenjerie de pat din bumbac finet la super pret

Dacă resimţi un nivel ridicat de oboseală din cauza calităţii slabe a somnului, poate că este momentul să alegi o lenjerie de pat mult mai bună. Problemele cauzate de aceasta au de cele mai multe ori legătura cu materialul, dimensiunile pieselor din set şi densitatea ţesăturii.

Alege produse pentru patul tău realizate din materiale calitative, aşa cum este bumbacul. Descoperă cele mai bune oferte, citeşte cu răbdare informaţiile prezentate în pagina de produs, apoi finalizează rapid comanda online şi aşteaptă sosirea curierului în scurt timp.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus