Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun tip de autocolant pentru maşină?

 
COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun tip de autocolant pentru maşină?

COMUNICAT. Maşina firmei reprezintă o metodă excelentă pentru a face puţină reclamă activităţii pe care o desfăşori. Deoarece se deplasează în multe locaţii diferite, maşina te va ajuta să ajungi cu anunţul tău la multe persoane, într-un mod foarte eficient.

Publicitate

În funcţie de bugetul disponibil pentru colantarea maşinii, poţi alege diverse variante de autocolante, cu design atrăgător, mesaje inteligente şi accesibile din punct de vedere al costurilor.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă nu vrei o colantare pe toată suprafaţa maşinii, poţi alege autocolante mai mici, speciale pentru geamurile laterale sau pentru lunetă. Bara de protecţie din spate reprezintă şi ea o variantă discretă pentru a transmite un mesaj ce poate ajunge la potenţialii clienţi. Posibilităţile de marketing oferite de colantarea maşinii sunt nenumărate, astfel încât afacerea ta va avea doar de câştigat.

Dacă te vei decide să alegi această metodă facilă dar eficientă, trebuie să ştii că nu orice autocolant este bun. Va trebui să alegi produse speciale, care nu afectează vopseaua maşinii şi care pot fi înlăturate uşor, fără să lase urme. Pentru ca autocolantele respective să reziste capriciilor vremii, dar şi soluţiilor de curăţare pe care le utilizează spălătoriile auto, este nevoie de un adeziv de calitate, ce poate rezista chiar şi câţiva ani.

Cu toate acestea, atunci când autocolantul este înlăturat, suprafaţa rămasă trebuie să arate impecabil.

Dacă nu ştii cum este cel mai bine să pui în practică această variantă de reclamă, poţi apela la serviciile de design colantare auto la Daisler.ro. Vei afla astfel care sunt cele mai potrivite materiale, care sunt culorile disponibile, dar vei putea şi să vezi o simulare a designului final. Serviciile oferite includ atât montarea autocolantului pe maşină, dar şi scoaterea lui atunci când nu mai este folositor.

Chiar dacă există multe soluţii ”artizanale” prin care ai putea să scoţi singur autocolantul, cel mai bine este să le eviţi, pentru a nu afecta suprafaţa vopselei auto. Cu siguranţă pare destul de uşor să utilizezi uscătorul pentru păr ca să încălzeşti autocolantul şi să-l dezlipeşti uşor.

De asemenea, este tentant să dau cu puţină soluţie pentru curăţarea geamurilor, ca să îndepărtezi lipiciul autocolantului ori să utilizezi un card bancar încercând să eviţi apariţia zgârieturilor.

Indiferent cât de multă grijă vei avea, aceste variante nu se compară cu soluţiile profesionale pentru îndepărtarea autocolantului şi nu vor avea niciodată acelaşi rezultat.

Citeşte în continuare informaţii despre cele mai des întâlnite tipuri de autocolant:

Vinil

Există mai multe variante de vinil, dar toate prezintă aceleaşi beneficii: Un material flexibil, care permite o uşoară îndoire sau întindere, astfel încât aplicarea să fie mult mai uşoară. Poate fi utilizat pe suprafeţe plane sau curbate. Avantajul major este rezistenţa de lungă durată şi suprafaţa superioară fină.

Autocolant detaşabil

Este prevăzut cu un adeziv puternic care permite o lipire de calitate, fără riscul formării de bule de aer. Este un material rezistent la apă, ce poate fi dezlipit uşor, iar suprafaţa rămasă nu prezintă resturi de lipici.

Autocolant mat

Utilizat de multe ori pentru o colantare completă a maşinii, acest material oferă un finisaj elegant şi rezistent.

Autocolant permanent

Cu siguranţă, este cel mai rezistent material din această gamă şi este utilizat în principal pentru realizarea etichetelor. Dacă vrei un autocolant sigur, care să elimine orice risc de dezlipire, poţi alege această variantă permanentă.

Autocolant transparent

Este un material perfect dacă vrei să ai un logo care să iasă în evidenţă, fiind printat pe un fundal transparent. Este utilizat şi pentru auto colantarea geamurilor laterale, deoarece nu afectează luminozitatea din interiorul maşinii

Autocolant holografic

Acest tip de autocolant este imprimat special, fiind cel mai des utilizate pentru colantarea totală a maşinii. Rezultatul este o suprafaţă foarte reflectorizantă, cu nuanţe personalizate, care oferă un efect wow chiar şi pe timp de noapte.

Dacă te-ai decis să realizezi un autocolant personalizat pentru maşina ta, cu scopul de a-ţi promova afacerea, cu siguranţă acum ai la dispoziţie informaţiile necesare.

Solicită de la compania cu care vei lucra o simulare digitală precum şi o estimare de preţ, astfel încât să te poţi bucura la maxim de rezultatul final.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus