Skip to main content

COMUNICAT. Cum să îţi alegi lenjeria de noapte în funcţie de material şi anotimp

 
COMUNICAT. Cum să îţi alegi lenjeria de noapte în funcţie de material şi anotimp

COMUNICAT. În căutarea unui somn odihnitor, detalii ce par nesemnificative, cum ar fi alegerea pijamalelor, pot face o diferenţă mare. Corect selectate, aceste articole îţi pot asigura confortul şi starea de bine.

Publicitate

Când alegi pijamale ar trebui să ţii cont de dimensiune, croială, de materiale şi anotimpul când le vei utiliza. Aceste amănunte vor asigura o potrivire perfectă, fapt ce va contribui la un somn confortabil şi relaxant.

Fie că apreciezi răcoarea unei pijamale dama satin ori confortul unui body, din acest articol vei descoperi cum să alegi cele mai bune variante.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum alegi pijamalele în funcţie de anotimp? Ce materiale şi ce tipuri să selectezi?

Pentru primăvară alege pijamale din bambus sau variante din bumbac  

Primăvara, când temperaturile cresc, pijamale din materiale uşoare şi respirabile, precum cele confecţionate din bumbac şi bambus sunt ideale. Optează pentru modele cu mâneci scurte şi pantaloni lungi în prima parte a anotimpului şi pentru variantele cu maieuri şi pantaloni scurţi la final de sezon, aşa te vei bucura de un ambient confortabil pe tot parcursul nopţii. 

Vara se poartă pijamale damă satin!

În nopţile călduroase de vară, renunţă la materialele groase şi alege pijamale din satin. Sunt răcoroase, uşoare şi oferă confort maxim indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile.   Culorile deschise pot contribui la senzaţia de racorire. Seturile formate din bluziţe cu breteluţe scurte şi pantaloni scurţi lejeri sunt variante ce merită atenţia ta dacă îţi doreşti ţinute excepţionale pentru somn. Satinul este un material care mângâie pielea şi se găseşte într-o varietate coloristică bogată. Ai pijamale dama satin negre, roşii, albastre, verzi, dar şi nuanţe pastelate precum bej, crem, roz, galben. 

Body-urile şi pijamalele din bumbac - soluţii perfecte pentru toamnă

În trecerea de la temperaturi ridicate la cele răcoroase, îşi vor îndeplini scopul perfect pijamalele din bumbac şi cele de tip body. Optează pentru variante  din materiale mai puţin subţiri. Seturile formate din bluze cu mâneci lungi şi pantaloni lungi pot asigura confortul necesar în nopţile mai reci ale toamnei, la fel de practice sunt celebrele cămăşi de noapte. Acestea din urmă sunt preferate de multe femei pentru că sunt feminine şi asigură confort termic şi somn odihnitor. 

Iarna se poartă pijamale damă şi pijamale bărbaţi din bumbac şi flanel

Iarna temperaturile scad considerabil, deci confortul în timpul somnului este asigurat de articole groase, realizate din materiale dense, dar plăcute la atingere. Alege pijamale damă sau  pijamale bărbaţi călduroase din materiale precum flanelă, lână, bumbac  sau fleece. Pijamalele cu mâneci lungi şi pantaloni lungi sunt articole importante care vor ajuta la menţinerea căldurii corpului în nopţile reci. Dacă îţi doreşti ţinute de odihnă deosebite, alege piese cu imprimeuri. Modelele cu carouri, cele cu dungi sau imprimeurile buline sunt versatile şi aduc un plus estetic outfiturilor de somn. 

Ce materiale sunt potrivite pentru nopţile tropicale de vară?

Dacă vorbim de căldură mare şi nopţi tropicale, cu siguranţă trebuie alese haine de noapte realizate din materiale extrem de răcoroase şi vaporoase. Sunt potrivite acele texturi ultra delicate care mângâie pielea şi asigură respirabilitate. Satinul, bumbacul, inul, bambusul şi modalul sunt câteva dintre fibrele ideale pentru vară datorită texturilor delicate, a elasticităţii şi a respirabilităţii. Orice set de pijamale damă satin ai alege, acesta se va simţi minunat pe piele şi va asigura senzaţie de răcoare care contribuie la instalarea somnului odihnitor. 

Dacă optezi pentru produse din bambus, vei arăta interes faţă de protecţia mediului, acestea sunt opţiuni eco-friendly  potrivite pentru vară. Materialul este lejer, moale la atingere şi are proprietăţi termoregulatoare.

Modalul este o fibră sintetică extrasă din celuloză şi este cunoscut pentru confortul pe care îl asigură şi proprietăţile non-alergice. Pijamalele scurte din modal sunt extrem de moi şi uşoare, deci sunt perfecte pentru nopţile toride de vară.

Care sunt ţesăturile potrivite pentru toamnă?

La început de sezon, când temperaturile sunt încă crescute pijamalele din bumbac scurte satisfac nevoile termice ale corpului. Odată cu răcorirea nopţilor, cele din flanel şi bumbac dens devin indispensabile.

Flanela este o ţesătură răcoroasă şi moale, ideală pentru toamnă. Pijamalele din flanelă oferă confort şi căldură în nopţile mai reci, păstrând totuşi o textură plăcută la atingere. Optează pentru pijamale damă bumbac gros sau cu ţesături mai dense pentru a face faţă scăderilor de temperatură în nopţile toamnei. Aceste variante sunt potrivite şi pentru sezonul de iarnă. Dacă îţi doreşti să achiziţionezi piese versatile potrivite pentru sezonul rece, modelele acestea sunt perfecte. 

Ce tipuri de pijamale pentru femei sunt la modă?

Seturi cu bretele sunt perfecte pentru verile calde pentru că pot oferi o senzaţie de lejeritate în nopţile toride.

Pijamalele cu mâneci scurte şi pantaloni scurţi sunt ideale pentru nopţile calde de primăvară şi vară.

Pentru nopţile reci de toamnă şi iarnă, seturile cu mâneci şi pantaloni lungi asigură nevoie de confort, totodată păstrează o notă modernă în garderobă. Alege variante cu imprimeuri vesele sau modelele în culori puternice, vor aduce un plus vizual în special în timpul nopţilor lungi, reci şi mohorâte.

Care sunt cele mai bune pijamale bărbăteşti?

Şi bărbaţii sunt sensibili şi au nevoie de articole comode pentru a beneficia de odihnă şi somn de calitate. În nopţile reci de iarnă, pijamalele din lână sau fleece oferă căldura necesară pentru un somn odihnitor. Modelele clasice cu inchidere cu nasturi sunt atemporale şi potrivite pentru diferite sezoane, mai ales pentru toamnă şi iarnă. Pantalonii drepţi cu croieli lejere vor asigura starea de confort chiar si celor mai sensibili dintre bărbaţi.

Cei preocupaţi de mediul înconjurător pot opta pentru pijamalele bărbaţi confecţionate din bumbac organic. Aceste modele sunt confortabile şi durabile în timp.

Ţine minte, alegerea pijamalelor potrivite în funcţie anotimp şi preferinţele individuale poate aduce beneficii semnificative pentru calitatea somnului. Indiferent de dorinţe şi nevoi, fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de a te bucura de somn odihnitor şi liniştit.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus