Skip to main content

COMUNICAT. Amenajarea băii - Cum alegi mobilierul şi accesoriile potrivite?

 
Sursa foto: New Africa / Shutterstock.com
Sursa foto: New Africa / Shutterstock.com

COMUNICAT. Baia este o încăpere de importantă, datorită funcţionalităţii care în acelaşi timp poate furniza spaţiu valoros pentru depozitarea obiectelor personale, de aceea amenajarea ei este o activitate ce trebuie tratată cu maximum de responsabilitate.

Publicitate

Este important să se creeze echilibru solid între estetică, funcţionalitate şi eleganţă, indiferent de dimensiunea acesteia. Să descoperim câteva trucuri ce te vor ajuta să obţii o baie primitoare cu personalitate.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Spaţiul este primordial - acordă atenţie elementelor de organizare

O baie organizată este o încăpere pe care o vei folosi cu plăcere, indiferent de activitatea desfăşurată. Este important să păstrezi obiectele personale din baie în perfectă ordine pentru a te putea bucura de spaţiu de organizare suplimentar.

Poţi miza pe dulapuri, etajere, rafturi şi alte piese de mobilier pentru baie, pentru a câştiga spaţiu valoros, aceste corpuri te vor ajuta să depozitezi produsele de îngrijire, gelurile, loţiunile de corp, şampoanele, pe cele de curăţenie,  detergenţii şi dezinfectanţii, dar şi prosoapele sau halatele de pluş.

Dulapurile suspendate cu oglinzi sunt elegante, dar şi multifuncţionale, deci reprezintă opţiuni ce merită toată atenţia.

Obiectele de îngrijire personală - uscător de păr, ondulator, placă  - au nevoie să stea laolaltă pentru a le avea la îndemână când te grăbeşti să ieşi din casă. Coşurile pentru baie sunt prima alegere daca-ţi doreşti un spaţiu perfect organizat. Sunt disponibile într-o varietate coloristică mare, au forme atractive şi mărime variate, şi pe lângă funcţionalitate au şi rol estetic deosebit.

Accesoriile pentru baie conturează un ambient primitor

Toate detaliile sunt importante,  în special când vorbim despre spaţiul pentru igienă. Suportul pentru detergenţi de la duş, savoniera, suportul pentru hârtie igienică, cel pentru prosoape, toate creează un ansamblu unitar care conferă o stare de relaxare. Ia în calcul stilul în care a fost amenajată baia şi apoi caută accesoriile cu care să rezoneze.

De exemplu, dacă baia ta cuprinde tonuri neutre, accesoriile indicate sunt cele din lemn elegante sau cele confecţionate din ceramică colorată. Astfel vei aduce o pată vibrantă în încăpere.

Mulţi aleg culoarea alb pentru amenajarea băii, aceasta fiind asociată cu igienă impecabilă sau datorită efectului de creare a senzaţiei de spaţiu.

Băile, indiferent de dimensiune pot căpăta personalitate cu ajutorul oglinzilor. Există o varietate explozivă de oglinzi de baie de diferite dimensiuni, cu iluminare, simple sau ansamblu de oglinzi care te pot ajuta să oferi o atingere proprie acestui spaţiu intim.

Transforma baia într-un exemplu veritabil de stil, eleganţă şi originalitate prin câteva idei inspirate şi accesorii alese cu gust de pe bonami.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus