Skip to main content

COMUNICAT. 35 lucruri la care să fii atent când îţi schimbi televizorul

 
COMUNICAT. 35 lucruri la care să fii atent când îţi schimbi televizorul

COMUNICAT. Piesă centrală în amenajarea locuinţei, sursă de divertisment şi informaţii, televizorul reprezintă o achiziţie importantă pentru întreaga familie, de aceea schimbarea lui cu un model nou este o decizie complicată.

Publicitate

Iată câteva lucruri la care să fii atent atunci când cumperi un TV nou.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Măsoară spaţiul în care urmează să amplasezi noul televizor

Hotărăşte-te unde vrei să amplasezi televizorul şi măsoară cu grijă spaţiul disponibil. Astfel eviţi să cumperi un model prea voluminos sau, dimpotrivă, să laşi peretele gol în spatele unui ecran mic.

Ia în considerare distanţa între televizor şi mobilierul din încăpere. Chiar dacă îţi doreşti cel mai mare televizor, trebuie să fii atent unde aşezi TV-ul, faţă de canapea, fotoliu sau pat. Ia în considerare distanţa de vizionare specificată pe instrucţiunile de utilizare.

Înmulţeşte dimensiunea ecranului cu 3 şi obţii distanţa la care trebuie să fie amplasat televizorul, pentru o vizionare confortabilă, care să nu dăuneze ochilor. 

Multe biblioteci au proiectate zone speciale pentru televizor, pentru formate standard de TV-uri disponibile în magazine şi pe internet. Dacă ai acasă un astfel de mobilier, alege dimensiunile în funcţie de spaţiul respectiv.

Asigură-te că TV-ul se integrează în designul interior al camerei

Un televizor reprezintă mai mult decât un obiect electronic pentru vizionarea programelor preferate şi a filmelor. Devine punctul de interes în camera unde este amplasat, fie că este vorba despre living, dormitor, bucătărie, birou sau terasă.

Asigură-te că alegi un TV care să se integreze în designul interior ale încăperii, atât ca stil decorativ, cât şi ca nuanţe. Contrastele alb-negru, bej-antracit, ivory-cafeniu, sunt plăcute câtă vreme se încadrează armonios în gama cromatică a mobilierului, a covoarelor, draperiilor ş.a. 

Verifică opţiunile tehnice şi de conectivitate ale televizorului

Vrei să-ţi schimbi televizorul cu unul mai bun. Verifică să fie Smart TV, cu extraopţiuni digitale şi de AI, cu rezoluţie 4K/UHD şi să poată reda conţinut HDR. Ai ocazia să-ţi iei un televizor cu sistemul audio, sistem home cinema sau soundbar, cu sau fără subwoofer.

Interesează-te de tehnologia Ambilight pentru iluminare ambientală pe 3 laturi, care îţi oferă efecte speciale de lărgire a imaginilor de pe ecran printr-o proiecţie de lumini în spatele acestuia.

Compară preţurile la diferite modele de televizoare

Ai la dispoziţie o gamă largă de televizoare, aşa că rezervă-ţi timp să compari preţurile şi să iei decizia cea mai bună, ca să investeşti într-o achiziţie valoroasă, de care să se bucure întreaga familie.

Verifică ofertele online şi pe cele din magazine fizice, întreabă despre posibilitatea utilizării unor vouchere pentru electronice şi electrocasnice.

Alege metode de plată avantajoase, pentru televizoare de calitate

Un televizor nou nu trebuie să facă gaură în bugetul familiei. Poţi să achiziţionezi modele de calitate la preţuri avantajoase, dacă alegi metode de plată inteligente. Optează pentru carduri de cumpărături şi ai acces la cele mai bune oferte de achiziţii în rate, fără dobândă*.

De exemplu Flanco magazin partener CardAvantaj, are campanii periodice de discounturi, oferte cashback, puncte de fidelitate şi eşalonări convenabile, adaptate la posibilităţile tale financiare.

Ia în considerare aspectele prezentate şi alege cel mai potrivit model de televizor pentru locuinţa ta, astfel încât toţi ai casei să fie încântaţi de noua achiziţie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus