Skip to main content

COMUNICAT. Cum depozitezi corect încălţămintea din piele naturală

 
COMUNICAT. Cum depozitezi corect încălţămintea din piele naturală

COMUNICAT. Cum depozitezi corect încălţămintea din piele naturală?

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Îţi zboară gândul la pantofii cu toc şi la botinele din piele disponibile pe annacori.ro? Nu-i de mirare, căci aceste modele de încălţăminte sunt de-a dreptul fabuloase şi, datorită pielii de cea mai bună calitate, acestea îţi pot oferi un real avantaj: rezistenţa în timp.

Cu toate acestea, pentru a te asigura că încălţările tale preferate din piele, odată achiziţionate, îşi vor păstra în timp acelaşi aspect impecabil, este esenţial să înveţi să depozitezi corespunzător încălţămintea.

Cu cât vei avea mai multă grijă de încălţările tale din piele naturală, cu atât mai mult timp te poţi bucura de modul în care iţi completează ţinutele, mai cu seamă că, în ciuda trecerii anilor, frumuseţea acestora va rămâne aceeaşi.

Şi pentru că ne dorim să-ţi păstrezi perechile preferate de încălţări pentru cât mai mult timp, îţi vom oferi în rândurile următoare câteva sfaturi pentru depozitarea corectă a perechilor de încălţăminte din piele naturală.

Iată sugestiile noastre!

Curăţă încălţămintea înainte de a o depozita

Înainte de a începe depozitarea propriu-zisă a perechilor de încălţăminte din piele naturală, este nevoie să cureţi încălţămintea, cu atât mai mult cu cât încălţările de zi cu zi sunt expuse constant la praf şi murdărie, ceea ce poate duce la deteriorarea acestora în timp. Pentru a preveni acest lucru, este esenţial să întreţii şi să cureţi periodic încălţămintea din piele naturală. Acordă, însă, atenţie tipului de material.

Dacă doreşti să îndepărtezi anumite pete de pe o pereche de pantofi din piele naturală lucioasă, o poţi face cu ajutorul unei cârpe moi, îmbibate în apă cu soluţie specială de curăţare a pielii naturale.

Atunci când vine vorba de încălţămintea din piele întoarsă, însă, apa este unul dintre elementele pe care trebuie să le eviţi. Poţi folosi, în schimb, o perie special concepută pentru acest tip de încălţăminte.

Organizează încălţămintea pe categorii

Eşti gata să începi depozitarea perechilor de încălţăminte? Mai este un pas până acolo! Îţi sugerăm să organizezi încălţămintea în funcţie de frecvenţa purtării şi de stilul vestimentar pe care îl adopţi cu regularitate.

De pildă, dacă eşti adepta stilului elegant, cel mai probabil nu va fi necesar să ai la îndemână pantofii sport, pe care obişnuieşti să-i porţi doar atunci când mergi la sala. În schimb, pantofii eleganţi, pe care-i porţi frecvent, vor avea prioritatea în spaţiul de depozitare ales.

Creează condiţii optime de depozitare

Pentru o depozitare corectă, spaţiul în care alegi să depozitezi încălţămintea trebuie să respecte două aspecte esenţiale.

În primul rând, spaţiul ales trebuie să fie unul întunecat şi lipsit de lumină, întrucât expunerea îndelungată a încălţămintei din piele naturală la lumina soarelui poate avea, în timp, consecinţe negative asupra aspectului acestora.

În al doilea rând, este important ca spaţiul să fie suficient de răcoros şi în care se păstrează o temperatură constantă, mai cu seamă că temperatura crescută este una dintre cauzele principale ale deteriorării pantofilor din piele.

De asemenea, este important să protejezi încălţămintea din piele naturală de umiditatea excesivă şi de diversele substanţe chimice care ar putea ajunge pe suprafaţa acestora.

Ceea ce ne conduce către următoarea etapă a procesului de depozitare pentru aceste modele de încălţăminte.

Alege spaţiul de depozitare potrivit 

Odată ce ai curăţat încălţămintea din piele în mod corespunzător, te-ai decis asupra organizării pantofilor şi ai găsit locul ideal din locuinţă pentru perechile tale de pantofi, este momentul să alegi şi modul în care vei depozita încălţămintea.

Desigur că varianta alocării unui spaţiu special în dressing este cea mai bună opţiune, însă există şi alte spaţii de depozitare potrivite pentru acestea. Pantofarul, un dulap cu rafturi pentru pantofi sau cutiile de depozitare pot fi soluţii de depozitare la fel de eficiente pentru încălţămintea ta.

Cu toate aceste sfaturi în minte, nu mai trebuie să-ţi faci griji că perechile tale preferate de încălţăminte vor avea de suferit, în timp. Ţine cont de sugestiile noastre de depozitare şi bucură-te de încălţămintea preferată din piele naturală pentru mult timp de acum înainte!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus