Skip to main content

COMUNICAT. Arată la modă pe tot parcursul anului - cum să asortezi pantofii de fiecare dată?

 
COMUNICAT. Arată la modă pe tot parcursul anului - cum să asortezi pantofii de fiecare dată?

COMUNICAT. Moda, culorile, dar şi stilurile se schimbă mereu, dar există şi unele reguli de bază pe care trebuie să le respectăm atunci când vrem să arătăm la modă pe tot parcursul anului şi să asortăm aşa cum trebuie pantofii cu ţinutele. Care sunt sfaturile de care să ţii cont?

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alege pantofii în funcţie de stilul pe care vrei să îl porţi

Unul din primele lucruri de care să ţii cont atunci când vrei să asortezi pantofii cu ţinutele, este stilul pe care vrei să îl obţii. De exemplu, nu vei purta o pereche de adidas Ozwego alături de un costum mai elegant sau nu vei purta o pereche de pantofi tip escarpen eleganţi la o ţinută mai sportivă.

Gândeşte-te la culori

Culoarea pantofilor tăi trebuie să fie combinată cu cea a hainelor pe care le porţi. De exemplu, dacă alegi să porţi o rochie cu imprimeuri în nuanţe vii, cel mai bine ar fi să alegi pantofi în naunţe de negru, simpli, fără motive. Dacă ieşi mult seara, cel mai bine ar fi să alegi pantofi uşor de asortat. Pentru ieşirile mai casual, un model de adidas Superstar poate să fie o alegere bună.

Evită ţinutele monocromatice

Nu ar trebui să porţi o singură culoare din cap până în picioare. Dacă ai o bluză şi o fustă albastră, evită să porţi pantofi albaştri! În schimb, te poţi gândi să pui în evidenţă diferite nuanţe. Dacă bluza ta este roz deschis, optează pentru pantofi cu toc înalt sau balerini cu o nuanţă diferită de roz, în loc să alegi pantofi cu aceeaşi nuanţă de roz. Sau poţi miza pe o pereche de adidaşi în nuanţe mai clasice precum adidas Ozelia. 

Alege culori mai tradiţionale pentru întâlnirile de lucru

Dacă lucrezi într-un mediu mai degrabă conservator, cel mai bine este să porţi pantofi negri sau maro. Dacă ai un loc de muncă mai puţin strict, cu un cod vestimentar mai puţin formal, poţi încorpora pantofi de culori mai vii în ţinuta ta.

Alege pantofii potriviţi în funcţie de anotimpuri

Pantofii de care ai nevoie vor trebui aleşi în funcţie de antotimpuri. Primăvara poţi încerca să fii mai flxibilă alegând pantofi de iarnă sau de vară, în funcţie de evoluţia dressingului. Pentru sezonul estival, trebuie să profiţi din plin de sandale. Toamna, poţi face la fel ca şi primăvara, cu un anumit grad de flexibilitate. 

Care sunt celelalte sfaturi de care să ţii cont?

Pentru a asorta culorile pantofilor cu cele ale ţinutei tale, poţi :

- Opta pentru un total look. Dacă nu ştii cum să asortezi culorile, nu te deranja, mergi pe total look. În plus, anul acesta, total look-ul este foarte la modă. De exemplu, poţi purta rochia albă cu adidaşi albi şi un mic clutch alb. Reţine că această opţiune funcţionează doar cu culori solide. Evită un total look cu materiale imprimate sau funky, deoarece acest lucru te va face să arăţi ca un clovn şi vulgar;

- Dacă porţi o ţinută sobră, poartă pantofi viu coloraţi. Acest lucru va aduce o notă de lumină ţinutei tale. De exemplu, poartă un pantof roşu aprins cu rochia ta neagră;

- Dacă porţi o ţinută colorată, poartă pantofi de culoare solidă. De exemplu, dacă porţi o cămaşă roşie cu modele galbene, poartă un pantof galben sau un pantof roşu. În acest caz, fusta sau pantalonii trebuie să fie de o culoare sobră.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus