Skip to main content

COMUNICAT. Cum să folosiţi corect uleiul de păr?

 
COMUNICAT. Cum să folosiţi corect uleiul de păr?

COMUNICAT. De ce este nevoie de ulei? Funcţia principală a uleiului de păr este nutriţia. Pe suprafaţa părului există un strat lipidic, iar atunci când integritatea acestuia este ruptă, părul devine rapid uscat, iar acesta este primul pas pentru a deteriora structura.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce probleme ajută să rezolve în sezonul de iarnă?

Iarna, părul devine deosebit de uscat din cauza aerului rece şi a nivelului scăzut de umiditate din încăperi. Există o tensiune statică puternică, iar uleiul o îndepărtează perfect.

Pentru ce fel de păr este potrivit uleiul de păr?

Pentru oricine, trebuie doar să îl alegeţi cu înţelepciune şi să îl folosiţi astfel încât să nu îngreuneze părul. Găsiţi opţiuni excelente de produs accesând linkul https://makeup.ro/categorys/221497/

Important:

- Nu vă fie frică de uleiurile sintetice. De regulă, aceasta este o combinaţie de dimeticonă (silicon) şi uleiuri naturale (argan, marula, shea - tot ceea ce indică producătorul pe ambalaj).

Aceasta nu este o înşelăciune sau o dorinţă a mărcii de a economisi bani ─ doar că astfel de produse sunt mai uşoare ca textură şi nu la fel de vâscoase ca uleiurile 100% naturale.

- Adăugaţi ulei la alte produse pentru a-l face mai puţin vizibil pe păr.

De exemplu, într-o mască pentru a-i spori proprietăţile nutritive, sau într-o cremă termică protectoare. De asemenea, puteţi aplica ulei pe păr înainte de şamponare.

- Alegeţi produse sub formă de spray - sunt mai uşor de dozat.

- Dacă uleiul este vâscos, nu-l aplicaţi pe părul uscat.

Este mai bine să-l folosiţi pe părul umed: în timpul uscării, unii dintre agenţii de condiţionare se vor evapora.

Uleiul de păr diferă după tip - pentru uscat, gras, deteriorat, natural?

În primul rând, nu uitaţi că părul gras nu există - scalpul poate fi gras. Pentru a elimina excesul de grăsime, sunt potrivite uleiurile esenţiale de arbore de ceai, rozmarin, care oferă efect antiseptic.

Aplicaţi ricin, măsline, nucă de cocos, palmier, jojoba, avocado pe scalp şi pe lungimi înainte de spălare pentru a hrăni şi a reduce uscarea firelor.

În ceea ce priveşte vârfurile despicate, toate uleiurile îndeplinesc doar o funcţie de hrănire şi nici unul nu poate reface părul deteriorat.

Cum se utilizează corect?

Nu există o singură reţetă pentru dozarea uleiului: totul depinde de consistenţa, densitatea şi grosimea părului.

Cea mai bună opţiune: alegeţi produsul şi doza împreună cu meşterul. Şi dacă alegeţi singur remediul şi nu doriţi să exageraţi, folosiţi-l nu mono, ci în combinaţie cu alte produse.

Opţiuni pentru utilizarea produsului.

Aplicaţi ulei de păr cu 20 de minute înainte de spălare pentru a hrăni şi proteja părul. Adăugaţi la o mască pentru a-i spori proprietăţile nutritive. Opţiunea clasică este aplicarea uleiului pe părul umed pentru strălucire şi elasticitate.

Este important să reţineţi aici că, dacă vă spălaţi părul în fiecare zi, puteţi folosi uleiul zilnic, iar dacă mai rar, atunci şi uleiul mai rar.

În cele din urmă, uleiul poate fi aplicat pe părul uscat pentru a elimina statica şi pentru a adăuga un finisaj frumos.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus