Skip to main content

COMUNICAT. Cum să-ţi transformi dormitorul într-un spaţiu cat mai confortabil şi odihnitor

 
 Foto - www.piqsels.com
Foto - www.piqsels.com

COMUNICAT. Dormitorul este mai mult decât un simplu loc de dormit. Este spaţiul unde începi şi termini ziua, unde te relaxezi şi unde îţi încarci la propriu bateriile. Dacă dormitorul tău are nevoie de mai multă seninătate pentru a îndeplini toate aceste funcţiuni, cu siguranţă recomandările din acest articol îţi vor fi de folos.

Publicitate

Dormitorul este sanctuarul tău personal unde, indiferent de dimensiunile camerei, trebuie să te asiguri că ai construit un paradis de linişte, pace şi calm.

Unul care te va ajuta să dormi bine şi să visezi frumos. Somnul de 6 până la 8 ore în fiecare seară, nu doar că te va ajuta să te odihneşti, dar îţi va spori motivaţia şi nivelul de energie din ziua următoare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Caută simplitate

Prea multe lucruri depozitate în dormitor, pot deveni împovărătoare. Păstrează dormitorul ca un spaţiu liber, unde poţi respira şi te poţi deplasa cu uşurinţă.

În loc să vezi grămezi de cărţi împrăştiate pe jos, haine aruncate peste tot sau alte obiecte inutile, ochii tăi se vor odihni şi se vor concentra pe ceea ce ai de făcut: să dormi şi să te odihneşti.

Păstrează curăţenia

Dormitorul trebuie să fie curat lună, nu doar din punct de vedere igienic, dar şi estetic. Atunci când stai într-un spaţiu curat şi proaspăt, există mai puţini factori care să te agreseze. În plus, vei putea să apreciezi lucrurile pe care le iubeşti cu adevărat şi te vei bucura de imaginea lor.

Apelează la jocul de lumini pentru efecte deosebite

Un dormitor confortabil are nevoie de lumină, dar nu de orice fel. Nu este nimic mai rău decât o lumină puternică care străluceşte din tavan, în timp ce te afli în pat şi te pregăteşti să dormi. Cheia pentru o stare de spirit intimă este utilizarea diverselor surse de iluminat, inclusiv lămpi pentru noptieră sau lampadare aşezate strategic.

Colorează-l cum îţi place

Cele mai relaxante dormitoare sunt decorate în culori reci, care îţi aduc în minte o zi liniştită, lângă ape calme. Un albastru moale reprezintă relaxare confortabilă, dar nu este plictisitor dacă îl combini cu mobilă albă şi cearşafuri cu modele adecvate.

Atunci când alegi paleta pentru o cameră liniştită, cele mai bune variante sunt nuanţele de verde şi albastru, urmate de un gri pastel.

Nu folosi tonuri strălucitoare, păstrează tonuri medii sau nuanţe pastelate care nu obosesc ochii. Pentru o senzaţie cât mai paşnică, păstrează în compoziţie şi albul sau alte culori moi.

Foloseşte covoare pufoase

Când o persoană atinge prima dată podeaua după ce se ridică din pat, ar trebui să dea de o suprafaţă moale.

Un covor de pluş oferă o căldură practică, adăugând în acelaşi timp o textură suplimentară.

Poţi folosi şi covoare mici din piele de oaie, pe părţile laterale ale patului. Sau un covor mare, care să respecte regula ca  ⅔ să fie situate sub pat.

Decorează cu flori

Dacă îţi poţi permite luxul de a pune o noptieră lângă patul tău, profită pentru a pune flori pe ea. Poate sună banal, dar aşezarea florilor vii lângă pat, te va ajuta să îşi reaminteşti în permanenţă despre simplitatea şi bucuria de a fi în viaţă.

Adaugă elemente din lemn

Indiferent care este dimensiunea dormitorului tău, încorporarea lemnului în pereţi este modalitatea perfectă pentru a adăuga un sentiment de căldură camerei. Poate fi ceva simplu, cum este o placare cu scândură natur sau ceva elaborat, pe baza unor lambriuri de stejar.

Când lemnul adevărat nu este o opţiune viabilă, există variante care reproduc cu fidelitate acest material, obţinând aceleaşi rezultate.

Alegerea mobilierului de lemn, cum sunt aceste paturi,  dar şi a altor accente, poate contribui, de asemenea, la crearea unei senzaţii de confort în spaţiile în care nu poţi adăuga lambriuri sau tapet.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus