Skip to main content

COMUNICAT. Beneficiile unui curs de management financiar, prin ochii absolventilor

 
COMUNICAT. Beneficiile unui curs de management financiar, prin ochii absolventilor

COMUNICAT. Avand in vedere ca, in Romania, educatia financiara lipseste cu desavarsire din programa preuniversitara, spre deosebire de tarile occidentale, un training in domeniu poate fi benefic oricui, indiferent de aria profesionala in care activeaza si de pozitia sa in organigrama companiei. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu toate acestea, un curs de management financiar este cu atat mai util pentru manageri, antreprenori si persoanele care lucreaza cu indicatori, bugete, planificari, analize si alte informatii similare.

Tocmai din acest motiv, citind articolul in continuare, vei afla parerile lor dupa absolvirea unui astfel de training.

"Informatiile au fost prezentate foarte simplu, pe intelesul tuturor, indiferent ca a fost vorba despre ingineri, economisti sau doctori. Formatul a fost unul practic, utilizandu-se instrumente insotite de instructiuni de folosire", spune Directorul Comercial al unei companii internationale din domeniul agricol, care a participat la un astfel de curs management financiar.

Este vorba, mai exact, despre un training sustinut de Brightway, companie care ofera inca din anul 2004 programe de dezvoltare organizationala, profesionala si personala, bazate pe simulari de business si studii de caz concrete.

"A fost un curs foarte practic, dominat de studii de caz care m-au ajutat sa inteleg teoria si sa o aplic imediat din punct de vedere practic. Pe durata trainingului, am parcurs mai multe situatii de piata, in care trebuia sa ne adaptam rapid. In ceea ce priveste instrumentele primite, le voi aplica in analizele decizionale", spune si Coordonatorul de Logistica al unei companii internationale producatoare de caramizi.

Pe langa concentrarea pe partea practica, un alt aspect care diferentiaza cursurile de management financiar sustinute de compania mentionata anterior il reprezinta know-how-ul trainerilor. Acestia sunt experti in domenii precum leadership, project management, vanzari, HR, marketing, comunicare creativa etc.

Nu in ultimul rand, un alt beneficiu al acestor cursuri de management financiar il reprezinta schimbul de experienta pe care cursantii il fac intre ei, in cadrul trainingului.

"Schimbul de experienta, nenumaratele exercitii practice si exemple, toate acestea te ajuta sa intelegi unde este pozitionata compania ta si unde sunt situati concurentii", spune un cursant care ocupa pozitia de General Manager Call Center intr-o companie internationala de telecomunicatii.

Prin urmare, indiferent de statutul tau profesional si de tipul organizatiei in care activezi, un curs de management financiar iti poate schimba viitorul, cel putin din punctul de vedere al carierei.

Vei acumula experienta decizionala a mai multor ani in decursul a doar cateva zile de training, vei invata sa iei decizii profitabile si vei intelege mai bine mecanismele economice ale pietei in care activezi.

Mai mult decat atat, vei afla cum sa interpretezi indicatorii financiari, chiar si fara o experienta prealabila in domeniu, si vei dobandi tehnici practice, pe care le poti aplica in activitatea ta profesionala ulterioara.

Nu in ultimul rand, in cazul in care parcurgi acest training alaturi de colegii de organizatie, veti afla impreuna tehnici de analiza a concurentilor si partenerilor de business, veti cladi un sistem de management bazat pe gestionarea eficienta a ciclului cash si veti invata cum sa gasiti oportunitati de a atrage capital, de a creste calitatea deciziilor si de a purta negocieri mai profitabile cu partenerii comerciali.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    pacat ca guran nu mai tine acele lectii de economie pe intelesul tuturor Am invatat multe de la el si pe multi i-am auzit ca0l urmareau dar nici nu s-a cautat un inlocuitar Ar fi fost o emisiune de succes garantat

Trimite un comentariu

sus