Skip to main content

COMUNICAT. Cursuri pentru adolescenti la Atelierele ILBAH

 
COMUNICAT. Cursuri pentru adolescenti la Atelierele ILBAH

COMUNICAT. Atelierele ILBAH a lansat o noua categorie de cursuri, CURSURI PENTRU ADOLESCENTI! De astazi, cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt disponibile pentru tinerii interesati sa se pregateasca pentru o cariera de viitor.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cursurile pentru Adolescenti organizate de Atelierele ILBAH reprezinta o oportunitate de dezvoltare profesionala, experienta care ii ajuta pe tineri sa isi gaseasca un hobby, pe care sa il transforme ulterior intr-o meserie.

Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, sau chiar Beauty sunt doar o parte din domeniile in care trainerii Atelierele ILBAH vor ghida pasii cursantilor, pentru a deprinde secretele unei meserii de interes. Sub indrumare profesionala isi vor descoperi abilitatile, si vor invata cum sa le exploateze.

Cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt destinate tinerilor care doresc sa-si implineasca pasiunile, sa descopere pasiuni noi, intr-un mediu prietenos.

Persoane cu valori comune vor impartasi o experienta de cunoastere si autocunoastere la Atelierele ILBAH! In cadrul cursurilor vor fi abordate teme care acopera notiunile de baza.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus