Skip to main content

COMUNICAT. Care sunt beneficiile pe termen scurt si pe termen lung ale unor cursuri de dezvoltare personala?

 
COMUNICAT. Care sunt beneficiile pe termen scurt si pe termen lung ale unor cursuri de dezvoltare personala?

COMUNICAT. Inainte de a incepe sa lucrezi pentru indeplinirea obiectivelor pe care le ai in minte, exista alt tip de munca si investitie. Este vorba despre dezvoltarea personala, un proces care poate fi destul de indelungat si dificil pentru multi oameni, insa care se dovedeste a fi extrem de merituos pe termen lung.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Desi sistemul de invatamant nu acorda atentie speciala acestui subiect, clar o alegere in defavoarea elevilor, exista alte modalitati prin care tinerii pot beneficia de astfel de cunostinte.

Participand la cursuri dezvoltare personala, atat copiii, cat si adolescentii se pot cunoaste pe ei insisi mai bine, pot invata cum sa comunice eficient, pot dobandi lectii de managementul timpului si al bugetului si multe altele.

Astfel, tinerii care se gandesc la viitorul lor trebuie sa investeasca, inainte de toate, in ei insisi. Iar acest lucru devine posibil prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala puse la dispozitie de Success Academy.

De ce ar trebui sa alegi un astfel de program de dezvoltare personala?

Success Academy este o „altfel de scoala”, care vine in completarea programei scolare traditionale. Fiind singura institutie de invatamant din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, aceasta ofera cursuri de dezvoltare personala pentru tineri menite sa ii ajute pe acestia sa isi descopere potentialul.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale, Academia a creat un program complet prin intermediul caruia copiii si adolescentii invata cum sa obtina tot ceea ce si-au propus. In plus, cursurile pot fi urmate atat in format fizic, in clasa, cat si in mediul online.

Care sunt beneficiile asociate cu un program de dezvoltare personala?

Atunci cand elevii participa la cursuri dezvoltare personala, rezultatele nu intarzie sa apara! Totusi, pe langa beneficiile pe termen scurt, care pot fi observate imediat, exista si unele pe termen lung, care se vor dovedi extrem de utile atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Spre exemplu, un program de dezvoltare personala te invata sa fii o persoana activa – in loc sa astepti sa ti se intample ceva bun, vei avea initiativa si vei crea tu insuti circumstante si aspecte pozitive in jurul tau.

In plus, atunci cand se va intampla sa ratezi o sansa ori cand lucrurile nu vor iesi asa cum ai sperat, vei vedea toata situatia ca pe o experienta din care poti extrage lectii importante.

Una dintre cele mai importante lectii pe care participantii la programul de dezvoltare personala le descopera se refera la auto-cunoastere. Aici, elevii invata care sunt punctele lor forte si cum le pot accentua; totodata, afla care sunt slabiciunile lor si cum pot lucra cu acestea pentru a le folosi in favoarea lor.

Odata indeplinit acest pas, participantilor le va fi mai usor sa ia decizii si sa se orienteze pe un anumit traseu profesional. Din acest punct de vedere, trainerii sunt de mare ajutor – acestia le sunt alaturi cursantilor, oferindu-le feedback individual atat in timpul, cat si la incheierea programului.

Daca iti doresti sa descoperi mai multe despre acest subiect ori daca vrei sa te inscrii la aceste cursuri dezvoltare personala, nu ezita sa accesezi platforma online. Astfel, vei avea sansa sa descoperi pe cont propriu care sunt beneficiile asociate cu un program unic de dezvoltare personala din Romania.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus