Skip to main content

COMUNICAT. Care sunt motivatiile adultilor pentru a urma cursuri de engleza?

 
COMUNICAT. Care sunt motivatiile adultilor pentru a urma cursuri de engleza?

COMUNICAT. Desi toata lumea cunoaste zicala conform careia este mai bine sa faci ceva „mai tarziu decat niciodata”, foarte putine persoane se tem sa invete ceva nou. Iar aceasta ezitare creste odata cu inaintarea in varsta, moment in care majoritatea adultilor isi pierd curiozitatea si curajul din perioada copilariei.

Publicitate

Din acest punct de vedere, un exemplu graitor este nivelul scazut de engleza pe care foarte multi adulti il au. Desi aceasta limba nu este extrem de dificila si, cand este predata corespunzator, ea poate fi invata de oricine, numeroase persoane se tem sa investeasca in dezvoltarea acestui skill.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din fericire, acestia isi schimba parerea in momentul in care afla de existenta centrului Flying Colours, care propune un program de cursuri engleza care poate fi urmat atat in sala, cat si in mediul online, gandit special pentru adultii care vor sa invete aceasta limba straina. Astfel, cursantii descopera ca invatarea englezei poate fi pe cat de usoara, pe cat de distractiva.

Intrebati fiind care sunt motivele principale pentru care persoanele aflate la varsta maturitatii aleg sa urmeze cursuri de engleza, echipa Flying Colours a enumerat o serie de exemple.

Descopera doar cateva dintre acestea in continuare!

• Cand aplici pentru un job

Pana nu demult, cunoasterea limbii engleze reprezenta un skill extrem de valoros in CV-ul oricui. Astazi, este aproape imposibil sa nu folosesti aceasta limba la locul de munca ori sa fii angajat daca nu o cunosti. Drept urmare, daca vrei sa iti imbunatatesti cunostintele lingvistice, inscrie-te la cursuri de engleza, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

• Cand vrei sa lucrezi in strainatate

Din diverse motive, foarte multi romani aleg sa lucreze intr-o tara straina. Inainte de a invata limba oficiala a locului in care au ajuns, acestia trebuie sa se descurce in engleza. Daca te afli intr-o astfel de situatie, adaptarea ta la noul mediu cultural va fi ingreunata de acest dezavantaj. Asadar, inainte de a face „marele pas”, inscrie-te la cursur si vei avea doar de castigat!

• Cand vrei sa comunici mai usor cu strainii

Totusi, daca vrei sa exersezi limba engleza, nu este obligatoriu sa pleci din tara. Ai sansa de a cunoaste straini in grupul de prieteni. De altfel, foarte multi turisti aleg sa viziteze Romania si, in cazul in care unul dintre ei te va opri pe strada sa iti ceara o anumita informatie, participarea la cursuri engleza iti va permite sa le raspunzi cursiv si increzator.

• Cand stai pe Internet

Nu in ultimul rand, trebuie amintit ca engleza este limba principala atat in media, cat si de pe Internet. Astfel, daca vrei sa ai acces la informatii de prima mana si sa descoperi mai multe detalii despre subiectele care te pasioneaza, este obligatoriu sa intelegi aceasta limba straina

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus