Skip to main content

COMUNICAT. Cursuri engleza in Bucuresti – primul pas catre o viata mai buna! Incepe Noul An cu dreptul!

 
COMUNICAT. Cursuri engleza in Bucuresti – primul pas catre o viata mai buna! Incepe Noul An cu dreptul!

COMUNICAT. Cand toti numara orele ramase pana la vacanta, gandul tau este la oportunitatile pe care ti le-ar oferi urmarea unor cursuri de engleza in Bucuresti? Foarte bine, caci nu este timp de pierdut! fa-ti un cadou si investeste in tine de sarbatori, astfel incat sa incepi noul an cu un atu in plus si sansa unui nou inceput.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Esti mereu contra timp si ai programul full, insa uneori simti nevoia de o pauza si de putin timp pentru tine, pentru a face ce iti doresti? Mereu te-ai gandit ca ti-ai dori sa stii si tu limba engleza, dar parca niciodata nu ai gasit momentul potrivit? Nu mai amana! Azi e ocazia perfecta! Fa-ti cadoul ideal care iti va aduce implinire pe mai multe planuri: cursuri engleza Bucuresti!

5 motive ca sa-ti faci cadou cursuri de engleza in Bucuresti?

1. Iti vei implini o dorinta mai veche – caci despre asta sunt cadourile: indeplinirea dorintelor. Si, astfel, nu vei mai privi inscrierea la cursuri de engleza in Bucuresti ca pe o investitie, ci ca pe o experienta traita cu entuziasm;

2. Vei invata engleza – nu doar ca vei avea parte de bucurie de moment, ci va fi un cadou ce-ti va oferi permanent noi ”recompense”: un job mai bun, facilitatea de relationare cu persoane de pe tot mapamondul etc;

3. Iti vei creste stima de sine – nu va mai trebui sa te sustragi din anumite situatii in care toti in jurul tau vorbesc in engleza. Vei putea sa te descurci simplu si usor, raspunzand spontan si cursiv dialogului, ceea ce te va face sa te simti mandru de performantele tale si sa capeti mai multa incredere in propriile abilitati;

4. Vei face un lucru pentru tine si sufletul tau – poate pentru unii inseamna putin, dar doar tu stii cat de mult inseamna invatarea limbii engleze pentru tine! Lucrurile mici ne bucura sufletul si ne incarca de energie pozitiva, ceea ce ne ajuta sa ne echilibram si sa ne imbunatatim si starea psihica si emotionala;

5. Vei avea parte de profesori profesionisti – membrii echipei Flying Colours sunt profesionisti, cu zeci de ani de experienta. In plus, vei beneficia de metode de predare inovative, care imbina notiunile teoretice cu detaliile practice, care se pot aplica inca din momentul deprinderii lor. Profesorii iti vor asigura un proces de invatare distractiv, performant si modern, axat pe comunicare.

Centrul de limba engleza Flying Colours ofera cursuri de engleza in Bucuresti pentru copii, adulti si companii. Invatatul nu are varsta, asa ca niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru deprinderea unor noi abilitati lingvistice.

Limba engleza este un atu pentru oricine, indiferent de varsta sau pozitie sociala. Fie ca vorbim despre un copil care abia a invatat sa vorbeasca, fie ca ne referim la adulti, cunoasterea unei limbi straine reprezinta ridicarea unei bariere si oportunitatea de a relationa mai simplu si usor cu persoane din toata lumea.

In mediul de bussines, engleza este indispensabila pentru ca afacerea sa poata creste si sa se poata dezvolta, astfel incat sa poti oferi clientilor servicii la cele mai inalte standarde.

Intra pe site-ul Flyingcolours.ro, consulta oferta de cursuri engleza Bucuresti si alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine. Nu ezita si solicita o evaluare de nivel pentru a avea o imagine cat mai clara a punctului in care te afli si a-ti atuurile si slabiciunile.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus