Skip to main content

COMUNICAT. Rezolutia inceputului de an ”Invata programare de la 0” poate deveni realitate simplu si rapid

 
COMUNICAT. Rezolutia inceputului de an ”Invata programare de la 0” poate deveni realitate simplu si rapid

COMUNICAT. Sfarsitul anului 2022 te-a surprins scriind lista de rezolutii pentru 2023, iar unul dintre obiectivele inscrise pe aceasta - ”Invata programare de la 0” - ”trage” de tine mai mult decat celelalte? Atunci nu mai amana si nu-ti mai cauta pretexte, caci acum poti ajunge sa bifezi aceasta rezolutie simplu si rapid.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

A invata programare de la 0 nu trebuie sa fie o simpla rezolutie, ci un obiectiv care iti va schimba pentru totdeauna viitorul profesional si personal. Indiferent de varsta, programarea este un domeniu incitant si provocator, care iti poate oferi si beneficii nenumarate.

Scrierea de cod este o abilitate extrem de solicitata in campul muncii, insa inseamna mai mult decat un simplu job. Programarea este pasiune! Daca si tu esti pasionat de domeniul IT si iti doresti a invata programare de la 0, atunci nu mai ezita si inscrie-te in programul de mentorat fondat de Petru Trimbitas, in 2017.

Programul de mentorat WellCode este unic pe piata din Romania si isi propune o dezvoltare bilaterala, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. In timpul petrecut in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, fondatorul mentoratului a observat si constientizat impactul pe care viata personala il are asupra succesului profesional.

Din acest motiv, daca partea de invatare de scriere de cod este condusa de mentori, programul de dezvoltare personala este condus de coachi si experti in dezvoltare personala cu zeci de ani de experienta.

Dorinta de a invata programare de la 0 - implinita in doar cateva luni?

Programul gandit de Trimbitas presupune flexibilitate si ordine. Mentoratul functioneaza precum o carte interactiva, iar invatarea se realizeaza independent de evolutia celorlalte persoane. Astfel, vei avea posibilitatea de a invata sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare, in timpul tau. Tu vei fi cel care decide cand, unde, cum si cat va lucra.

Platforma este gandita in trei pasi:

• notiuni teoretice;
• scriere de cod;
• realizarea portofoliului de proiecte personale si scrierea propriei aplicatii.

Dupa parcurgerea informatiilor teoretice, vei putea lucra si implementa cunostintele asimilate in probleme si scriere de cod. Fiecare problema rezolvata se va concretiza intr-un pas inainte pe platforma.

Dupa finalizarea problemelor, mentorii te vor ajuta sa iti dezvolti propriul portofoliu de proiecte si sa-ti scrii propria aplicatie in limbajul de cod preferat. In plus, mentorii iti vor fi alaturi si in etapa de interviuri. Acestia te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio etapa de interviu fie ca ai intrat in program din dorinta de a invata programare de la 0, fie ca aveai deja ceva cunostinte in domeniul IT.

Coachii iti vor fi si ei alaturi la fiecare pas si te vor ajuta sa iti setezi un mindset de invingator, sa iti descoperi strategii de automotivare si cu ajutorul carora sa depasesti eventualele esecuri. Gestionarea emotiilor si gandurilor negative se va afla si ea pe lista de obiective setate de coachi, astfel incat sa iti asiguri cele mai bune premise pentru un parcurs cat mai lin catre succes si sa te poti concentra pe scrierea de cod.

Nu mai pierde timpul! Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si descopera de ce acest program este ideal daca iti doresti sa devii programator in doar cateva luni!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus