Skip to main content

COMUNICAT. Data de lansare a trailerului „Avatar: The Way of Water” a fost confirmată de Disney

 
COMUNICAT. Data de lansare a trailerului „Avatar: The Way of Water” a fost confirmată de Disney

COMUNICAT. Data de lansare a trailerului Avatar: The Way of Water a fost confirmată de Disney.  James Cameron va aduce fanii înapoi la seria Avatar în curând.

Publicitate

Disney a confirmat în cadrul evenimentul Cinema Con 2022  organizat la Las Vegas continuarea  seriei „Avatar” şi a prezentat vizitatorilor şi primul teaser al filmului Avatar: The Way of Water.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Echipa filmului  va lansa şi primul trailer  exclusiv în cinematografe, fanii având posibilitatea să descopere  primele imagini din Avatar: The Way of Water înainte de vizionarea  blockbuster-ului Doctor Strange în Multiversul Nebuniei, care poate fi vizionat pe marile ecrane, in avanpremiera, din data de 5 mai 2022.

Până acum, fanii ştiu puţine despre continuarea seriei  „Avatar”, dar se aşteaptă ca acest prim trailer să clarifice orice confuzie. Regizorul Cameron şi echipa sa au confirmat că filmul va avea loc la câţiva ani după primul şi vor petrece timp explorând oceanele Pandorei.

Filmul Avatar: The Way of Water va fi lansat în data de 16 decembrie 2022.

Acţiunea se petrece  la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: The Way of Water şi spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), necazurile care îi urmăresc, sacrificiile pe care le fac pentru a fi în siguranţă, obstacolele pe care le întâmpină pentru a rămâne în viaţă şi tragediile pe care le îndură.

Regizat de James Cameron şi produs de Cameron şi Jon Landau, filmul îi are în distribuţie pe Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi şi Kate Winslet.

Pentru a trezi interesul  publicului, studioul va relansa Avatar în cinematografe pe 23 septembrie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus